Mockberg Treasure korvarenkaat Medium MO147

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 62507
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kullanvärisissä Mockberg Treasure Medium MO147 korvarenkaissa on hieman alaspäin levenevä muoto, ja pinta on viimeistelty ylellisellä pave-istutuksella, jossa säihkyy kymmenittäin kirkkaita, synteettisiä zirkonioita. Kokonaisuuden viimeistelee runsas ja ylellinen kullanvärinen 18-karaatin PVD-pinnoite, joka pitää korvakorut kiiltävänä pitkään. Mockberg Treasure-korvarenkaat ovatkin täydellinen statement-koru, jotka viimeistelevät minkä tahansa tyylin. Korvarenkaat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja niiden koko on 16 mm. Kaikilla Mockberg-koruilla on 1 vuoden vuoden takuu, ja ne toimitetaan FSC- sertifioidussa rasiassa. Mockberg korut ovat täysin vedenkestäviä. Voit siis käydä huoletta suihkussa, kylpeä ja urheilla riisumatta koruja.

Mockberg on Ruotsalainen korumerkki, joka tuo markkinoille ajattomia ja tyylikkäitä koruja, jotka sopivat jokaiselle naiselle tyylistä riippumatta. Mockberg-korut löydät vain meiltä Keskisen Kellosta.

SKU 62507
Brändi Mockberg
Kiven tyyppi Zirkonia
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Korvakorut
Materiaali Ruostumaton teräs
Väri Kirkas, Kulta
Kiven väri Kirkas
Takuu 1 vuosi
mpn MO147