I-CLIP Lompakot

5 tuotetta

5 tuotetta

I-CLIP korttikotelo ovat käteviä, kestäviä ja kevyitä Saksassa valmistettuja lompakoita. Laadukkaat ja kestävät materiaalit takaavat lompaoiden pitkän käyttöiän. I-CLIP korttilompakot toimitetaan valmistajan alkuperäisissä lahjarasioissa huippunopealla 1-2 arkipäivän toimituksella.

Höyhenenkevyet I-CLIP -korttilompakot

Huippukestävästä HI-TEC hartsista ja aidosta nahasta valmistetut I-CLIP -lompakot ovat käteviä, kestäviä ja kevyitä. Nyt on tullut aika, kun isot takataskussa painavat lompakot kannattaa unohtaa. I-CLIP -kotelot ovat todella kevyitä ja ohuita, sillä ne painavat vain 6,5 grammaa ja ovat paksuudeltaan vain 15 millimetriä. Ne ovat siis kevyempiä kuin kahden euron kolikko ja ovat suurinpiirtein pankkikorttisi kokoisia! I-CLIP -korttikotelot ovat loistava osoitus siitä, miten ergonominen muotoilu ja upea design yhdistyvät. I-CLIP -lompakot ovat valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista. Esimerkiksi I-CLIP Pilot -sarjan lompakot ovat valmistettu pehmeästä vasikannahasta, kun taas hulppean tyylikkäät I-CLIP Explorerit ovat kaimaaninnahkaa. Pyöreiksi muotoillut reunat takaavat sen, etteivät taskusi kulu nopeasti.

I-CLIP helpottaa arkeasi

I-CLIPin takana on saksalainen yritys, FLUX DESIGN PRODUCTS GmbH. Kymmenien ideoiden mies, yrityksen perustaja, Frank Mayer sanoo haluavansa helpottaa tuotteillaan jokaisen arkea ja elämää. Ja tätähän I-CLIPit todellakin tekevät. Tutustu kattavaan valikoimaamme verkkokaupassamme. Saatavilla on useita erilaisia malli- ja värivaihtoehtoja. Tilaa I-CLIP -korttikotelot nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella.

payments-logo
2020 All rights reserved.