Punavuoren Ranneke

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Punavuoren Ranneke on perustettu 2015. Yrityksen ydin ideana on tuottaa mahdollisimman laaja valikoima kellorannekkeita. Nuori kasvava yritys haluaa tukea ja kunnioittaa suomalaista käsityöosaamista sekä kehittää kellokulttuuria. Päätuoteryhmiä ovat Made in Helsinki -tuotteet ja PVR-rannekkeet.

Punavuoren Rannekkeen tyylikkäillä rannekkeilla viimeistelet asukokonaisuuden. Erilaisia värejä yhdistelmällä löydät oikeanlaiset yhdistelmät jokaiseen tyyliin. Voit esimerkiksi yhdistää rannekkeen kenkien tai hatun väriin. Rennosti yhdistelemällä löydät sopivia kokonaisuuksia.

Nahkarannekkeet

Punavuoren Ranneke valmistaa Helsingin Punavuoressa nahkaisia rannekkeita yhteistyössä Liisa “Galateia” Saarnin kanssa. Kalanahkuri Saarni on valmistanut nahkaisia tuotteita yli 20 vuotta. Hän käyttää työssään saaristolaisten perinteisiä käsityötaitoja, jotka hän oppi varttuessaan Turun saaristossa. Yleisimpinä materiaaleina hän käyttää kaloista madetta, siikaa ja haukea. Varsinkin kotimaiset villieläinten nahat ovat hänen erikoisosaamista.

Galateia -rannekkeet ovat alapinnalta suomalaista poronnahkaa. Poronnahkan etuja on kosteuden ja kulutuksen kestävyys. Pintanahka taas on suomalaista madetta. Kalanahkuri Liisa Saarni on parkinnut jokaisen mateen nahkan itse. Jokainen nahka on kuvioltaan uniikki yksilö.

Punavuoren Poro -rannekkeet valmistetaan suomalaisesta poronnahasta. Porosta saatava nahka on yksi kestävimmistä ja vahvimmista nahoista mitä löytyy. Ne ovat myös rakenteeltaan erittäin miellyttävän tuntuisia.

Monte Rosso -rannekkeet valmistetaan laadukkaasta italialaisesta vasikannahasta. Nahat tulevat lähes satavuotta vanhalta Firenziläiseltä parkitsemolta. Perinteikäs parkitsemo valmistaa tuotteensa alusta loppuun itse. Monte Rosso tarkoittaa italiaksi punaista vuorta.

PVR-rannekkeet

PVR-rannekkeet ovat moderneja versioita NATO-rannekkeista. Rannekkeet valmistetaan laadukkaasta palttina-punotusta nylonista. Rannekkeissa käytetään Punavuoren Rannekkeen omia solkia. Erilaisia väri-koko -yhdistelmiä on saatavilla kymmeniä.

NATO-rannekkeet

Rannekkeita on saatavilla nahkaisina ja palttina-punotusta nylonista. Ensimmäiset NATO-rannekkeet valmistettiin sotilaskäyttöön Englannin puolustusministeriölle 1973. Ehkä tunnetuin NATO -ranneketta käyttäny hahmo on James Bond. Vuoden 1964 “007 ja Kultasormi” elokuvassa Sean Conneryn näyttelemän Bondin ranteesta löytyi Rolex, jossa oli väritykseltään musta-tummanvihreä-tummanpunainen ranneke. Nykyään monet mekaanisten kellojen valmistajat tarjoavat perinteisten rannekkeiden rinnalle värikkäitä NATO -rannekkeita.