Pöytäkellot

18 tuotetta

Laaja valikoima pöytäkelloja

Pöytäkellot ovat ajattomia sisustuselementtejä, jotka tuovat tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta mihin tahansa tilaan. Tarjoamme laajan valikoiman pöytäkelloja, jotka sopivat niin kotiin kuin toimistolle. Valikoimasta löytyy kelloja klassisista puisista malleista moderneihin digitaalisiin versioihin, joten jokaiseen makuun ja sisustustyyliin on tarjolla sopiva vaihtoehto. Pöytäkello ei ole vain käytännöllinen ajannäyttäjä, vaan se on myös merkittävä osa huoneen visuaalista ilmettä ja tunnelmaa.

Suomalaisten rakastamat brändit

Keskisen Kellon valikoima kattaa useita eri brändejä ja designeja. Valikoimasta löytyvät niin leikkisät Karlsson-pöytäkellot, kuin myös simppelimmät NeXtime ja Rhythm-pöytäkellot. Monissa malleissa on lisäominaisuuksia kuten hälytykset ja tasatuntien lyönnit, jotka tarjoavat enemmän kuin vain ajan näyttämisen. Tällaiset ominaisuudet tekevät pöytäkellosta monipuolisen laitteen, joka palvelee erilaisia käyttötarkoituksia.

Pöytäkello tuo sisustukseen tyylikkään, retrohenkisen silauksen. Olipa kyseessä sitten retrotyylinen pöytäkello, joka henkii historiaa ja eleganssia, tai minimalistinen moderni kello, joka sopii yksinkertaiseen ja tyylikkääseen tilaan, Keskisen Kellosta löytyy jokaiselle jotakin.