Puukot

6 tuotetta

Lempikorun puukot: laatua, perinteitä ja käytännöllisyyttä

Lempikoru tarjoaa tyylikkään valikoiman suomalaisvalmisteisia puukkoja, jotka yhdistävät perinteisen käsityötaidon ja -muotoilun.

Hiiliteräksestä valmistetut terät

Lempikorun puukkojen terät ovat valmistettu hiiliteräksestä, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden sekä erinomaiset ominaisuudet. Hiiliteräs on materiaalina erinomainen, sillä se pitää teränsä hyvin, mutta on samalla helppo teroittaa. Se on valinta, joka palvelee sekä aktiivista käyttäjää että myös esimerkiksi satunnaisempia retkeilijöitä.

Visakoivusta tehdyt kahvat

Puukkojen kahvat ovat tehty visakoivusta, joka ei ainoastaan ole visuaalisesti kaunis materiaali, vaan myös erityisen kestävä ja varsin miellyttävää kädessä. Visakoivu tarjoaa hyvän pidon sekä jämäkän ja turvallisen otteen, joka on välttämätöntä työturvallisuuden kannalta.

Helposti huollettavat ja teroitettavat puukot

Kun puukon teroitus ja huolto on helppoa, tuote palvelee omistajaansa pitkään. Lempikorun puukkojen terän, kahvan sekä tupen materiaalit ovat valittu siten, että niiden ylläpito on yksinkertaista ja käyttäjäystävällistä.

Nahkatupet ja hopeiset helat: kestävyyttä ja kauneutta

Lempikorun puukkojen tupeissa on käytetty nahkaa, koska se on kestävä ja ajaton materiaali, joka suojaa terää ja käyttäjää tehokkaasti. Puukkojen helat ovat 925 hopeaa, mikä tuo veitsiin aavistuksen hienostunutta viimeistelyä.