Orient Mako RA-AA00822L19B Mako 20th Anniversary Limited Edition

Varastossa (Määrä: 5)

SKU: 62723
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Orient Mako RA-AA00822L19B Mako 20th Anniversary Limited Edition -sukelluskello juhlistaa ikonisen Orient Makon 20-vuotispäivää! Kelloa on valmistettu vain 3000 kappaletta maailmanlaajuisesti, ja jokaisella mallilla on ainutlaatuinen sarjanumero kaiverrettu rungon taakse.

Tässä uusimmassa Orient Mako -sukelluskellossa on hieman suurempi runko (41,8 mm) verrattuna aikaisempiin Mako-kelloihin, ja se on saanut päivitetyn safiirilasin sekä taitettavan turvalukollisen rannekkeen. Klassisen sukelluskellon tyylinen Orient Mako on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä laadukkaalla viimeistelyllä. Sinisessä kellotaulussa, joka on saanut inspiraationsa rantaelämästä, on luminoituvat osoittimet ja arabialaiset numerot 12, 6 ja 9. Kellotaulua ympäröi pyörivä kehys ja kaksisävyinen day-date päivämääränäyttö kello kolmessa. Sisällä on japanilainen automaattikoneisto F6922, jossa on 22 jalokiveä 40 tunnin tehoreservillä. Tarkkuus on +25 - -15 sekuntia/päivä. Kello voidaan myös kääntää käsin haluttuun aikaan. Orient Mako on vesitiivis 200 metriin asti ja se on sopiva uimiseen ja sukeltamiseen. Takakoteloa koristaa klassinen delfiinikaiverrus.

Orient Mako -kelloilla on 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan kotiisi valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 62723
Brändi Orient
Kaiverrus 10
Rungon leveys 41.8 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Safiirilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon paksuus 13
Rannekkeen pituus 150 - 205 mm
Rungon väri Hopea/harmaa
Taulun väri Sininen
Vesitiiviys 200m / 20atm
Takuu 2 vuotta
mpn RA-AA00822L19B