Pandora Marvel x Pandora The Avengers Black Panther hela 790783C01

69,00 €
Väliaikaisesti loppu
SKU
49666

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Pandora Marvel x Pandora The Avengers Black Panther 790783C01- Marvel-uutuus keräilijöille

Pandora Marvel X Pandora The Avengers on Pandoran uusin Marvel Avegers aiheinen korusarja. Sarjan inpiraationa on toiminut the Avengers -elokuvasarja, jonka ensimmäinen osa nähtiin vuonna 2012, ja jossa Nick Fury S.H.I.E.L.D.S:stä kutsuu ryhmän supersankareita taistelemaan Lokia vastaan. Alkuperäiseen Avengers-ryhmään kuului sellaisia supersankareita kuten Captain America, Thor, Iron man, Incredible Hulk, Black Widow och Hawkeye. Sittemmin sarja on saanut useita jatko-osia, uusia supersankareita ja uusia taitoja, ja elokuva-sarjan juonenkäänteet ja sen hahmot yllättävät ja ihastuttavat vuosienkin jälkeen.

Tämän Pandora Marvel x Pandora The Avengers Black Panther 790783C01-helan teemana on T'Challa eli Black Panther. Alunpitäen Stan Leen ja Jack Kirbyn luoma hahmo ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1966 sarjakuvassa nimeltä The Fantastic Four. Vuonna 2018 hahmo sai oman nimikko elokuvansa osana the Avengers-sarjaa. Emaloidusta sterling-hopeasta valmistettu Pandora Black Panther-hela on täydellinen lahja Marvel-fanille.

Lisätietoja
SKU 49666
Brändi Pandora
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela, Riipushelat, The Avengers
Teema Sadut
Väri Hopea
mpn 790783C01

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.