Pandora Marvel x Pandora The Avengers Black Widow hela riipus 790785C01

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 49667
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Pandora Marvel x Pandora The Avengers Black Widow 790785C01 - Marvel-uutuus keräilijöille

Pandora Marvel X Pandora The Avengers on Pandoran uusin Marvel Avegers aiheinen korusarja. Sarjan inpiraationa on toiminut the Avengers -elokuvasarja, jonka ensimmäinen osa nähtiin vuonna 2012, ja jossa Nick Fury S.H.I.E.L.D.S:stä kutsuu ryhmän supersankareita taistelemaan Lokia vastaan. Alkuperäiseen Avengers-ryhmään kuului sellaisia supersankareita kuten Captain America, Thor, Iron man, Incredible Hulk, Black Widow och Hawkeye. Sittemmin sarja on saanut useita jatko-osia, uusia supersankareita ja uusia taitoja, ja elokuva-sarjan juonenkäänteet ja sen hahmot yllättävät ja ihastuttavat vuosienkin jälkeen.

Tämän Pandora Marvel x Pandora The Avengers Black Widow 790785C01-helan teemana on Natasha Romanoff ja hänen hahmonsa Black Widow. Alunpitäen Stan Leen ja Don Heckin luoma hahmo ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1964 sarjakuvassa nimeltä Tales of Suspense Vol 1 #52, ja huhu kulkee, että hän on Romanifin tsaariperheen jäsen, joka selvisi hengissä Venäjän vallankumouksesta. The Avengers -elokuvassa Hulkia näyttelee Scarlett Johansson. Tämä Avengers Black Widow-koru on täydellinen lahja jokaiselle Marvel-fanille. Hela on valmistettu emaloidusta sterling-hopeasta. Rannekorua valittaessa kannattaa valita hieman pidempi ketju, jotta koru mahtuu helan kanssa ranteeseen.

SKU 49667
Brändi Pandora
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Hopea
Mallisto Hopea hela, Riipushelat, Marvel The Avengers
Teema Sadut
Väri Hopea
mpn 790785C01