Pandora Marvel x Pandora The Avengers Infinity Gauntlet hela riipus 760661C01

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 49648
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Pandora Marvel x Pandora The Avengers Infinity Gauntlet - 760661C01r - 790483C01 - Marvel-uutuus keräilijöille

Pandora Marvel X Pandora The Avengers on Pandoran uusin Marvel Avengers aiheinen korusarja. Sarjan inpiraationa on toiminut the Avengers -elokuvasarja, jonka ensimmäinen osa nähtiin vuonna 2012 ja jossa Nick Fury S.H.I.E.L.D.S:stä kutsuu ryhmän supersankareita taistelemaan Lokia vastaan. Alkuperäiseen Avengers-ryhmään kuului sellaisia supersankareita kuten Captain America, Thor, Iron man, Incredible Hulk, Black Widow och Hawkeye. Sittemmin sarja on saanut useita jatko-osia, uusia supersankareita ja uusia taitoja, ja elokuva-sarjan juonenkäänteet ja sen hahmot yllättävät ja ihastuttavat vuosienkin jälkeen.

Tämän Pandora Marvel x Pandora The Avengers Infinity Gauntlet hela riipus 760661C01 teemana on Ikuisuuden rautahanska, jolla voi hallita kaikkia aikojen alussa syntyneitä ikuisuuskiviä, ja joita Thanos himoitsee. Tämä Avengers-koru on täydellinen lahja jokaiselle Marvel-fanille. Hela on valmistettu 14 K kullatusta metallista. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten että koru kulkee palan lävitse. Rannekorua valittaessa kannattaa valita hieman pidempi ketju, jotta koru mahtuu helan kanssa ranteeseen.

SKU 49648
Brändi Pandora
Kiven tyyppi Korukivi
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Metalliseos
Mallisto Pandora 14k Gold-Plated, Riipushelat, Marvel The Avengers
Teema Sadut
Väri Kulta
mpn 760661C01