Pandora Marvel x Pandora The Avengers Iron Man hela 760268C01

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 49647
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Pandora Marvel x Pandora The Avengers Iron Man 760268C01 - Marvel-uutuus keräilijöille

Pandora Marvel X Pandora The Avengers on Pandoran uusin Marvel Avengers aiheinen korusarja. Sarjan inpiraationa on toiminut the Avengers -elokuvasarja, jonka ensimmäinen osa nähtiin vuonna 2012, ja jossa Nick Fury S.H.I.E.L.D.S:stä kutsuu ryhmän supersankareita taistelemaan Lokia vastaan. Alkuperäiseen Avengers-ryhmään kuului sellaisia supersankareita kuten Captain America, Thor, Iron man, Incredible Hulk, Black Widow och Hawkeye. Sittemmin sarja on saanut useita jatko-osia, uusia supersankareita ja uusia taitoja, ja elokuva-sarjan juonenkäänteet ja sen hahmot yllättävät ja ihastuttavat vuosienkin jälkeen.

Tämän Pandora Marvel X Pandora The Avengers Iron Man Hela 760268c01 teemana on elokuvissa Robert Downey Jr. esittämä Tony Stark ja hänen hahmonsa Iron man, ja tämä Avengers-koru on täydellinen lahja jokaiselle Marvel-fanille. Iron Man -hela on valmistettu 14 K kullatusta metallista. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten että koru kulkee palan lävitse. Rannekorua valittaessa kannattaa valita hieman pidempi ketju, jotta koru mahtuu helan kanssa ranteeseen.

SKU 49647
Brändi Pandora
Kiven tyyppi Zirkonia
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Keräilykorut
Materiaali Metalliseos
Mallisto Pandora 14k Gold-Plated, Riipushelat, Marvel The Avengers
Teema Sadut
Väri Kulta
mpn 760268C01