Pandora Disney X Pandora Pave Minnie Mouse Clasp Snake Chain rannekoru 597770CZ

SKU: 60895
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Kaunis Pandora Disney X Pandora Pave Minnie Mouse Clasp Snake Chain rannekoru 597770CZ on Pandora x Disney keräilykorusarjan perusta. Keräilyrannekoruun keräät Pandoran kauniita Disney-aiheisia heloja ja koruriipuksia. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista Disney-hahmoista ja symboleista. Heloja on lukemattomia, joten valinnanvaraa riittää. Pandora Disney X Pandora Pave Minnie Mouse Clasp Snake Chain rannekoru 597770CZ korusarjaan, ja se on valmistettu aidosta 925 sterling-hopeasta. Lukitusmekanismina toimii hauska avattava Pandora Minni Hiiri-hela, jonka leveys on 14.8 mm. Ketjun paksuus on 3 mm.

Rannekorun pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon mahdolliset kerättävät riipukset, ja hieman suurempi koko. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsestään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora koru, jonka mukana kannat muistojasi kauniiden Pandora-riipusten muodossa.

SKU 60895
Brändi Pandora
Kiven tyyppi Zirkonia
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Keräilyrannekorut, Silvershine
Väri Hopea
mpn 597770CZ