Pandora x Star Wars Light & Dark Side rannekoru 591139C01

Ei varastossa

SKU: 50963
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Matkusta kaukaiseen galaksiin tämän Pandora x Star Wars Light & Dark Side 591139C01 -rannekorun avulla. Rannerengas kuuluu Star Wars-keräilysarjaan, ja renkaassa on kuvattuna galaksin kumpikin puoli, valoisa ja pimeä, ja sen takaa löytyy teksti "The force will be with you always".

Täydennä rannekorua juuri sinulle sopivalla tavalla valitsemalla siihen juuri itsellesi sopivat Star Wars-helat laajasta valikoimastamme. Helojen teemat koostuvat eri Star Wars -elokuvien hahmoista kuten Han Solosta, Prinsessa Leiasta, R2D2:sta ja Luke Skywalkerista. Tämä rannekoru kuuluu Pandora Star Wars -korusarjaan, ja se on valmistettu aidosta 925 sterling-hopeasta.

Rannekorun pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, että sen tarkoituksena on kerätä erilaisia heloja. Helat kierretään ketjuun siten, että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora koru, jonka mukana kannat muistojasi helojen muodossa.

SKU 50963
Brändi Pandora
Kiven tyyppi Zirkonia
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Mallisto Keräilyrannekorut, Star Wars
Teema Kivelliset, Sadut
Väri Hopea
mpn 591139C01