Polar CS500+ cad pyöräilytietokone -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar CS500+ cad pyöräilytietokone

Ei varastossa

SKU: 10010

Polar CS500+ on todella monipuolinen pyöräilytietokone. Se on tarkoitettu aktiivisille pyöräilijöille, jotka tavoittelevat jatkuvasti parempia tuloksia. Laite on todella helppo ja nopea käyttää, koska siinä on todella suuri näyttä ja käyttöliittymä on tehty käyttömukavuutta silmällä pitäen. Alkuperäisen Polar CS500+ cad -tuotepakkauksen mukana tulee laadukas Polar CS500+ pyöräilytietokone, Polar H3 -sykesensori (sykevyö), Polar CS-nopeussensori W.I.N.D, Polar CS-poljinnopeussensori W.I.N.D, Polar Dual Lock Bike Mount -polkupyöräpidike ja pikaohjeet jokaiselle laitteelle. Polar sykemittareille myönnetään valmistajan virallinen 2 vuoden takuu. Toimitetaan postikuluitta.

Polar CS500+ pyöräilytietokoneessa on iso ja selkeä näyttö, ja monipuoliset ominaisuudet. Heti treenin jälkeen laite antaa koosteen harjoituksen tiedoista, ja myöhemmin pystyt analysoimaan tarkempia tietoja tietokoneellasi ilmaisesta polarpersonaltrainer.com -palvelusta. Laite näyttää sykkeen ja kulutetut kalorit selkeästi isolla näytöllään. Laite mittaa kulutetut kalorit markkinoiden tarkimmalla mittaustekniikalla. Tämän mittaustekniikan nimi on Polar OwnCal, ja se mittaa kalorikulutuksen käyttämällä hyödyksi sukupuoltasi, henkilökohtaista maksimisykettäsi, ikääsi, painoasi, pituuttasi sekä harjoituksesi tehokkuutta. Polar OwnZone määrittää harjoitukselle henkilökohtaiset sykerajat. Fyysinen kuntosi vaihtelee päivän ja kellonajan mukaan. Polar näkee sykkeestäsi, oletko esimerkiksi stressaantunut tai väsynyt tai onko palautumisesi edellisestä harjoituskerrasta vielä kesken ja ohjaa sinut harjoittelemaan tasolla, joka sopii juuri sen hetkiseen kuntoosi. Voit asettaa laitteeseen tavoitesykealueet itse itsellesi sopivaksi. Laite hälyttää mikäli sykkeesi nousee liian korkealla, tai laskee liian matalalle. CS500+ mallissa on barometri, joka mittaa korkeutta ilmanpainesensorin avulla. Voit nähdä korkeuslukemat ja graafisen korkeustrendin Polar ProTrainer 5 -ohjelmassa. Näet myös nousemasi ja laskemasi matkan. Nämä tiedot esitetään seuraavasti: korkeus metreinä nousujen ja laskujen osalta, ja jyrkkyysprosentteina ja -asteina ylä- ja alamäkien osalta. Lisäksi laite näyttää lämpötilan.

CS500+ pyöräilytietokoneessa on monia hyödyllisiä harjoitusominaisuuksia. Voit luoda omia intervalliajastimia ajan ja matkan perusteella. Jos olet määritellyt tavoitealueen treeniäsi varten, niin laite neuvoo sinua graafisesti pysymään tämän alueen sisällä. Automaattisen kierrostallennus -ominaisuuden avulla voit asettaa CS500+ sykemittarin tallentamaan kierrosaikoja vaikka tietyn matkan perustella. ZonePointer on todella näppärä ominaisuus. Se neuvoo näytöllä liikkuvalla symbolilla sinua pysymään asettamallasi tavoitelalueella. Tavoitealueet voit asettaa vauhdin, nopeuden, tehon ja poljinnopeuden mukaan. Laitteessa on harjoituskuormitus-toiminto, jonka avulla näet päivittäisen treenikuormituksesi. Toiminto kertoo myös vaatiiko kehittymisesi lepopäiviä vai kovempia harjoituksia. Voit selvittää oman harjoituskuormituksen tilanteen Polarpersonaltrainer.com -palvelusta. Automaattisen näytön vierityksen avulla vaihdat harjoituksen aikana näytöllä näkyviä tietoja automaattisesti nostamatta käsiäsi pyörän ohjaustangolta. Automaattisen näytön vierityksen käyttö tuo pyöräilyyn uudenlaista turvallisuutta ja mukavuutta.

Pakkauksen mukana tulevan H3 -sykesensorin koodattu Polar OwnCode (W.I.N.D 2,4Ghz) lähetystaajuus varmistaa, ettei muiden sykemittarit tai muut sähkölaitteet aiheuta häiriötä Polar CS500+ pyöräilytietokoneeseesi. Laitteen muistiin mahtuu 99 viimeisen harjoituksen tiedot ja se koostaa myös viikottaiset koosteet harjoituksistasi. Näin pysyt aina tietoisena viikottaisesta treenimäärästäsi. Pystyt myös siirtämään harjoitustietosi myös PC- ja Mac -tietokoneesi avulla polarpersonaltrainer.com-palveluun. Polarpersonaltrainer.com palvelussa pystyt analysoimaan harjoituksiasi ja harjoituskuormitusta, luomaan harjoitusohjelmia, sekä pitämään harjoituksistasi päiväkirjaa. Kannattaa lukea lisätietoa laitteen kattavista ominaisuuksista Polar.fi kotisivuilta.

Laitteen ominaisuudet:

 • IPX7 standardin mukainen vesitiiveys, eli kestää sadetta ja roiskevettä, mutta laitteen kanssa ei saa uida
 • Kellonaika 12h ja 24h näytöllä, ja kahdelle aikavyöhykkeelle
 • Päiväys ja viikonpäivä
 • Valittavissa olevat kielet: englanti
 • Itse vaihdettavissa oleva paristo, ja heikon paristovirran symboli


Pakkauksen mukana tulevien lisävarusteiden ominaisuudet:

CS-poljinnopeussensori W.I.N.D. toiminnot
 • Pyöräsetukset – kolmelle pyörälle
  Voit määritellä asetukset jopa kolmelle pyörälle harjoitustietokoneessasi. Kun aloitat harjoituksen, voit valita pyörän, jossa on oikeat asetukset juuri kyseisestä harjoitusta varten.
 • Poljinnopeus – hetkellinen, keskiarvo ja maksimi
  Poljinnopeus tarkoittaaa lukuarvoa, kun pyörität polkimia, mitattuna kierroksina minuutissa (rpm). Se on yksi keskeisin tekijä pyöräilysuorituksen kehittämisessä. Korkea poljinnopeus vähentää jokaisella poljinvedolla tarvittavaa voimaa ja parantaa näin suoritusta.
CS-nopeussensori W.I.N.D. toiminnot
 • Autostart/stop
  Kun autostart/autostop-toiminto on käytössä, pyöräilytietokoneesi aloittaa ja lopettaa harjoituksen tallentamisen automaattisesti aina, kun aloitat tai lopetat polkemisen.
 • Pyöräsetukset – kolmelle pyörälle
  Voit määritellä asetukset jopa kolmelle pyörälle harjoitustietokoneessasi. Kun aloitat harjoituksen, voit valita pyörän, jossa on oikeat asetukset juuri kyseisestä harjoitusta varten.
 • Matka – harjoitus-, kierros- ja kokonaismatka
  Voit asettaa matkan (km) ja mitata sitä useilla eri tavoilla. Harjoitusmatka kertoo harjoituksen aikana kulkemasi matkan. Ajomatka kertoo, kuinka pitkän matkan olet kulkenut ajomatkalaskurin nollauksen jälkeen. Kierrosmatka kertoo yhden kierroksen pituuden. Kokonaismatka kertoo, kuinka pitkän matkan olet kulkenut kokonaismatkalaskurin nollauksen jälkeen. Matkamittari kertoo kulkemasi matkan kumulatiivisesti. Sitä ei voi nollata.
 • Kaltevuusmittari
  Kaltevuusmittari ilmoittaa ylä- tai alamäen kaltevuuden numeerisessa muodossa. Sen avulla voit säätää pyöräilytehoasi maaston mukaan. Toiminto näyttää ylä- ja alamäkien jyrkkyyden prosentteina ja asteina.

 

SKU 10010
Brändi Polar
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta