Polar FT60 Lila sykemittari naisille -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar FT60 Lila sykemittari naisille

Ei varastossa

SKU: 8997

Polar FT60 sykemittarit toimitetaan postikuluitta suoraan varastostamme. Polar FT60 Lila sykemittari on tyylikäs ja mikä tärkeintä monipuolinen sykemittari naisille. Se on tarkoitettu sitoutuneille ja tavoitteellisille kuntoilijoille. Laitteen erikoisominaisuutena on STAR -harjoitusohjelma, joka kertoo miten tehokkaasti ja kuinka paljon sinun tulee harjoitella. Voit asettaa itse tavoitteesi ja laite luo viikottaisen harjoitusohjelmasi niiden perusteella. Treenin jälkeen se antaa palautetta siitä kuinka treeni on sujunut. Se on tarkoitettu myös muotitietoisille liikkujille, ja siksi mallista onkin saatavilla kaksi väriä naisille ja yksi miehille. Laite näyttää sykkeen ja kulutetut kalorit selkeästi isolla näytöllään. Polar FT60 sykemittarissa on EnergyPointer toiminto, joka näyttää sinulle harjoituksesi aikana poltatko rasvaa vai kehitätkö aerobista kuntoasi. Sykemittarin edistyksellinen Polar-kuntotesti ominaisuus mittaa aerobista kuntoasi levossa ja kertoo kehityksestäsi. Laite asettaa automaattisesti ikäperusteiset tavoitesykealueet. Voit myös asettaa nämä rajat itse itsellesi sopivaksi. Laite hälyttää mikäli sykkeesi nousee liian korkealla, tai laskee liian matalalle.

Harjoituksesi jälkeen näet yhteenvedon treenistäsi eli kulutetut kalorit, maksimisykkeen ja keskimääräisen sykkeen. Se pystyy esittämään sykealueen graafisesti ja näyttää missä sinun sykkeesi sijaitsee, jolloin sinun on helpompi pysyä oikealla sykealueella. Laite mittaa kulutetut kalorit tarkalla Polar OwnCal mittaustekniikalla ja sykevyön OwnCode lähetystaajuus varmistaa, ettei muiden sykemittarit aiheuta häiriötä Polar FT60 sykemittariisi. Laitteen muistiin mahtuu 50 viimeisen harjoituksen tiedot ja se koostaa myös viikottaiset koosteet harjoituksistasi. Näin pysyt aina tietoisena viikottaisesta treenimäärästäsi. Pystyt myös siirtämään harjoitustietosi myös PC- ja Mac -tietokoneellesi, sekä polarpersonaltrainer.com-palveluun (vaatii lisävarusteena saatavilla olevan Polar FlowLink-laitteen). Polarpersonaltrainer.com palvelussa pystyt analysoimaan harjoituksiasi ja harjoituskuormitusta, luomaan harjoitusohjelmia, sekä pitämään harjoituksistasi päiväkirjaa.

Mielenkiintoisena lisäominaisuutena laitteessa on HeartTouch innovaatio, joka mahdollistaa harjoitustietojesi tarkkailun harjoituksen aikana koskettamatta laitteen painikkeita. Tätä toimintoa käytetään tuomalla sykemittari sykelähettimen lähelle, jolloin laite näyttää lisää tietoa. Pakkauksen mukana tulee lila Polar FT60 Lila sykemittari, Polar H1 sykevyö ja pikaopas laitteen käyttämistä varten. Polar FT60 sykemittarille myönnetään kahden vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Laitteen ominaisuudet:

  • Vesitiivis 30m asti, laitteen näppäimiä ei saa painaa veden alla
  • Kellonaika 12h ja 24h näytöllä, ja kahdelle aikavyöhykkeelle
  • Hälytys ja herätys
  • Päiväys ja viikonpäivä
  • Valittavissa olevat kielet: englanti, saksa, suomi, ranska, portugali, espanja ja italia
  • Näppäinlukko
  • Itse vaihdettavissa oleva paristo, ja heikon paristovirran symboli
  • Taustavalo

Lisävarusteiden avulla saatavilla olevat ominaisuudet (eivät kuulu pakkaukseen):

G1 GPS ja S1 sensori lisävarusteiden avulla saat laitteesi näytölle myös tiedot kulkemastasi matkasta ja nopeudesta. S1 on kengännauhoihin kiinnitettävä sisätiloissakin toimiva sensori, joka käyttää mm kiihtyvyysantureita matkan ja nopeuden mittaamiseen. G1 GPS-sensori mittaa nopeutta ja matkaa GPS-vastaanottimen avulla, ja se on tarkoitettu ulkoliikuntaan. Laitteet kertovat harjoitusmatkan eli harjoituksen aikana kulkemasi matkan. Ajomatka kertoo kulkemasi matkan viimeisen ajomatkamittarin nollauksen jälkeen, voit siis helposti havainnoida esimerkiksi viikottaisen kokonaismatkan. Kierrosmatka-ominaisuus kertoo yhden kierroksen pituuden. Kokonaismatka on samanlainen ominaisuus, kuin ajomatka. Eli voit seurata esimerkiksi pyöräilylenkkisi välietappien välistä matkaa menettämättä kulkemaasi kokonaismatkaa. Lisäksi nämä lisävarusteet mahdollistavat matkamittarin käytön, joka kertoo kumulatiivisesti kulkemasi matkan, ja sitä ei voi nollata. Näiden lisäksi sensorit mahdollistaa vaihdin ja nopeuden seuraamisen. Näet hetkellisen ja maksimi nopeuden, sekä nopeuden keskiarvon. Myös vauhdille on nämä samat ominaisuudet. Vauhti kertoo kuinka monta minuuttia sinulla kestää juosta yksi kilometri (min/km).

 

SKU 8997
Brändi Polar
Kategoria Naisten kellot
Takuu 2 vuotta