Polar FT7F Lila Sykemittari naisille -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar FT7F Lila Sykemittari naisille

Ei varastossa

SKU: 10390

Polar FT7 Sykemittari sinisellä rungolla ja rannekkeella, sekä lilan värisillä yksityiskohdilla on tyylikäs ja monipuolinen sykemittari naisille. Se on hieman kehittyneempi kuin Polar FT4. Laite on loistava apuväline kuntoilijoille, jotka eivät tarvitse erikoisominaisuuksia, vaan tulevat toimeen tärkeimmillä perusominaisuuksilla. Se on tarkoitettu myös muotitietoisille liikkujille, ja siksi se onkin saatavilla useissa eri väreissä. Laite näyttää sykkeen ja kulutetut kalorit selkeästi isolla näytöllään. Polar FT7 sykemittarissa on EnergyPointer toiminto, joka näyttää sinulle harjoituksesi aikana poltatko rasvaa vai kehitätkö aerobista kuntoasi. Laite asettaa automaattisesti ikäperusteiset tavoitesykealueet. Voit myös asettaa nämä rajat itse itsellesi sopivaksi. Laite hälyttää mikäli sykkeesi nousee liian korkealla, tai laskee liian matalalle.

Harjoituksesi jälkeen näet yhteenvedon treenistäsi eli kulutetut kalorit, maksimisykkeen ja keskimääräisen sykkeen. Se pystyy esittämään sykealueen graafisesti ja näyttää missä sinun sykkeesi sijaitsee, jolloin sinun on helpompi pysyä oikealla sykealueella. Laite mittaa kulutetut kalorit tarkalla Polar OwnCal mittaustekniikalla ja sykevyön OwnCode lähetystaajuus varmistaa, etteivät muiden sykemittarit aiheuta häiriötä Polar FT7 sykemittariisi. Laitteen muistiin mahtuu 99 viimeisen harjoituksen tiedot ja se koostaa myös viikottaiset koosteet harjoituksistasi. Näin pysyt aina tietoisena viikottaisesta treenimäärästäsi. Pystyt myös siirtämään harjoitustietosi PC- ja Mac -tietokoneellesi, sekä polarpersonaltrainer.com-palveluun (vaatii lisävarusteena saatavilla olevan Polar FlowLink-laitteen). Polarpersonaltrainer.com palvelussa pystyt analysoimaan harjoituksiasi ja harjoituskuormitusta, luomaan harjoitusohjelmia, sekä pitämään harjoituksistasi päiväkirjaa.

Mielenkiintoisena lisäominaisuutena laitteessa on HeartTouch innovaatio, joka mahdollistaa harjoitustietojesi tarkkailun harjoituksen aikana koskettamatta laitteen painikkeita. Tätä toimintoa käytetään tuomalla sykemittari sykelähettimen lähelle, jolloin laite näyttää lisää tietoa. Pakkauksen mukana tulee naisille tarkoitettu Polar FT7 sykemittari, Polar H1 sykevyö ja pikaopas laitteen käyttämistä varten. Polar FT7 sykemittarille myönnetään kahden vuoden takuu ja se toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Laitteen ominaisuudet:

  • Vesitiivis 30m asti, laitteen näppäimiä ei saa painaa veden alla
  • Kellonaika 12h ja 24h näytöllä, ja kahdelle aikavyöhykkeelle
  • Hälytys ja herätys
  • Päiväys ja viikonpäivä
  • Valittavissa olevat kielet: suomi, ruotsi, englanti, ranska, espanja, saksa, portugali ja italia
  • Näppäinlukko
  • Itse vaihdettavissa oleva paristo, ja heikon paristovirran symboli
  • Taustavalo
SKU 10390
Brändi Polar
Kategoria Naisten kellot
Takuu 2 vuotta