Polar H2 sykevyö XS-S on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar H2 sykevyö XS-S

70,00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
10355

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Polar H2 sykevyö lähettää syketietosi reaaliajassa yhteensopivaan Polar sykemittariisi. Sykevyö on todella mukavan tuntuinen ja ohut. Kätevän koukkukiinnitysmekanismin ansiosta, se on todella helppo pukea päälle. Se kiinnitetään rinnan ympärille, kuten muutkin sykevyöt ja se myötäilee vartaloasi hyvin, eikä hierrä. Se on myös helppo pestä käsin. Polar H1 -sykevyö lähettää tiedot 5kHz:n koodatulla singaalilla ja 2,4GHz:n W.I.N.D. -lähetystaajuudella varmistaakseen, että syketiedot näkyvät missä tahansa Polar -sykemittarissa. Tämä sykevyö on myös yhteensopiva useiden Polar -certifioitujen kuntosalilaitteiden kanssa, joten näet syketietosi myös kuntosalilla suoraan esimerkiksi juoksumaton näytöltä. Laite on vesitiivis ja siihen voi vaihtaa pariston helposti kotikonstein! Tämä sykevyö lähettää syketiedot myös uidessa, mikäli Polar -rannelaitteesi tukee 5kHz:n lähetystaajuutta (FT1,FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5). Polar tuotteille myönnetään kahden vuoden takuu!
 
  • Yhteensopiva kaikkien Polar -sykemittareiden kanssa. Uintiominaisuus vain seuraavien mallien kanssa: FT1,FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5
  • Tuotteen koko XS-S, joten se soveltuu paremmin naisille. Rinnanympärys 20 - 30 tuumaa, eli 50,8 - 76,2 cm.
Lisätietoja
SKU 10355
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.