Polar RS800CX Sykemittari -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar RS800CX Sykemittari

Ei varastossa

SKU: 10009

Valitettavasti POLAR RS800CX Tuotteen valmistaminen on lopetettu. Sen tilalle on tullut uusi huomattavasti kehittyneempi Polar V800 Black.

Polar RS800CX on todella monipuolinen sykemittari useita lajeja harrastaville ihmisille. Se on tarkoitettu aktiivisille liikkujille kuten kestävyysurheilijoille, jotka tavoittelevat jatkuvasti parempia tuloksia. Tuote on yhteensopiva erikseen myytävien Polar GPS-, pyöräily- ja juoksu -sensoreiden kanssa, joten se sopii loistavasti monilajiurheiluun. Alkuperäisen tuotepakkauksen mukana tulee laadukas Polar RS800CX sykemittari, Polar H3 -sykesensori (sykevyö), Polar IrDA USB -tiedonsiirtoyksikkö, Polar ProTrainer 5- ohjelma ja pikaohjekirja. Polar sykemittareille myönnetään valmistajan virallinen 2 vuoden takuu. Toimitetaan postikuluitta.

Polar RS800CX sykemittarissa on iso ja selkeä näyttö, ja monipuoliset ominaisuudet. Heti treenin jälkeen laite antaa koosteen harjoituksen tiedoista, ja myöhemmin pystyt analysoimaan tarkempia tietoja tietokoneellasi ilmaisesta polarpersonaltrainer.com -palvelusta tai vielä tarkemmin pakkauksen mukana tulevan ProTrainer 5 -ohjelman avulla. Laite näyttää sykkeen ja kulutetut kalorit selkeästi isolla näytöllään. Laitteessa on loistava tallennusominaisuus nimeltään R-R-tallennus. Se tallentaa peräkkäisten sydämenlyöntien välisen ajan vaihtelun (R-R-intervallit). Tieto näytetään tallennetuissa näytteissä myös välittömänä sykkeenä ja kuvataan lyönteinä minuutissa. Tietojen perusteella voit analysoida omaa sykevälivaihteluasi ProTrainer 5 -ohjelmassa 1 ms:n tarkkuudella. Laite mittaa kulutetut kalorit markkinoiden tarkimmalla mittaustekniikalla. Tämän mittaustekniikan nimi on Polar OwnCal, ja se mittaa kalorikulutuksen käyttämällä hyödyksi sukupuoltasi, henkilökohtaista maksimisykettäsi, ikääsi, painoasi, pituuttasi sekä harjoituksesi tehokkuutta. Sykemittarin edistyksellinen 5 minuuttia kestävän Polar-kuntotestin avulla voit seurata kehittymistäsi helposti ja nopeasti. Laite asettaa automaattisesti ikäperusteiset tavoitesykealueet. Voit myös asettaa nämä rajat itse itsellesi sopivaksi. Laite hälyttää mikäli sykkeesi nousee liian korkealla, tai laskee liian matalalle.

Miten RS800CX eroaa muista Polar sykemittareista? RS800CX mallissa on barometri, joka mittaa korkeutta ilmanpainesensorin avulla. Voit nähdä korkeuslukemat ja graafisen korkeustrendin Polar ProTrainer 5 -ohjelmassa. Näet myös nousemasi ja laskemasi matkan. Nämä tiedot esitetään seuraavasti: korkeus metreinä nousujen ja laskujen osalta, ja jyrkkyysprosentteina ja -asteina ylä- ja alamäkien osalta. Lisäksi laite näyttää lämpötilan.

Sykemittarissa on harjoituskuormitus-toiminto, jonka avulla näet päivittäisen treenikuormituksesi. Toiminto kertoo myös vaatiiko kehittymisesi lepopäiviä vai kovempia harjoituksia. Voit selvittää oman harjoituskuormituksen tilanteen Polarpersonaltrainer.com -palvelusta.  RS800CX sisältää edistyksellisen running index ominaisuuden. Se tekee juoksusi tehokkuuden seuraamisesta helppoa. Running indexin arvo lasketaan jokaisen harjoituksen jälkeen sykkeesi sekä lisävarusteena saatavilla olevien GPS- tai juoksusensorin nopeustietojen perusteella, ja näin pystyt seuraamaan juoksusi tehokkuuden kehittymistä kuin pörssikurssia. Usein on vaikea tietää kuinka tehokkaasti tulisi harjoitella. Polar on kehittänyt tähän ongelmaan ZoneOptimizer toiminnon. Se varmistaa, että harjoittelet varmasti oikealla teholla. Se säätää kehosi tämänhetkisen fysiologisen tilan mukaan viisi sykealuettasi (Polar Sport Zones) juuri oikeiksi, että pystyt helposti harjoittelemaan siten että treenin vaikutus on oikea. Polarin kehittämä OwnOptimizer on palautumista mittaava testi, joka auttaa arvioimaan kehosi tilaa. Riittävät palautumisjaksot ovat tarpeen huomattavan ylirasituksen välttämiseksi. Voit seurata kehosi tilaa ja tarvittavaa palautumisaikaa tekemällä testin säännöllisesti.

Laitteessa on monia hyödyllisiä harjoitusominaisuuksia. Voit luoda omia opastettuja intervalliharjoituksia eri kriteerejen, kuten ajan sykkeen, nopeuden/vauhdin tai matkan perusteella. Voit määritellä harjoitukseen kolme ajastinta tai matkaa, ja kolme tavoitealuetta. Jos olet määritellyt tavoitealueen treeniäsi varten, niin laite neuvoo sinua graafisesti pysymään tämän alueen sisällä. Automaattisen kierrostallennus -ominaisuuden avulla voit asettaa RS800CX sykemittarin tallentamaan kierrosaikoja vaikka tietyn matkan perustella. ZonePointer on todella näppärä ominaisuus. Se neuvoo näytöllä liikkuvalla symbolilla sinua pysymään asettamallasi tavoitelalueella. Tavoitealueet voit asettaa vauhdin, nopeuden, tehon ja poljinnopeuden mukaan. RS800CX sykemittarin näyttö on pitkälle räätälöitävissä. Voit siis valita mitä tietoja laitteesi näyttää harjoituksesi aikana. Säätäminen onnistuu suoraan laitteestasi, tai sitten ProTrainer 5 -ohjelmalla. Voit pienentää tai suurentaa laitteen näytöllä näkyviä tietoja kesken harjoituksen.

Pakkauksen mukana tulevan H3 -sykesensorin koodattu Polar OwnCode (W.I.N.D 2,4Ghz) lähetystaajuus varmistaa, ettei muiden sykemittarit tai muut sähkölaitteet aiheuta häiriötä Polar RS800CX sykemittariisi. Laitteen muistiin mahtuu 99 viimeisen harjoituksen tiedot ja se koostaa myös viikottaiset koosteet harjoituksistasi. Näin pysyt aina tietoisena viikottaisesta treenimäärästäsi. Pystyt myös siirtämään harjoitustietosi myös PC- ja Mac -tietokoneellesi, sekä polarpersonaltrainer.com-palveluun sekä ProTrainer 5 ohjelmaan pakkauksen mukana tulevan Polar IrDA USB -tiedonsiirtoyksikön avulla. Polarpersonaltrainer.com palvelussa ja ProTrainer5 ohjelmassa pystyt analysoimaan harjoituksiasi ja harjoituskuormitusta, luomaan harjoitusohjelmia, sekä pitämään harjoituksistasi päiväkirjaa. Kannattaa lukea lisätietoa laitteen kattavista ominaisuuksista Polar.fi kotisivuilta.

Laitteen ominaisuudet:

  • Vesitiivis 50m asti
  • Kellonaika 12h ja 24h näytöllä, ja kahdelle aikavyöhykkeelle
  • Hälytys ja herätys
  • Päiväys ja viikonpäivä
  • Valittavissa olevat kielet: englanti, saksa, ranska, espanja ja italia
  • Näppäinlukko
  • Harjoitusmuistuttaja, jonka avulla voit asettaa itsellesi muistutuksia harjoituksistasi, tai esimerkiksi nestetasapainon ylläpidosta harjoituksen aikana
  • Pariston kesto jopa 8-11 kuukautta
  • Itse vaihdettavissa oleva paristo, ja heikon paristovirran symboli
  • Taustavalo
Laite on yhteensopiva useiden Polar -lisävarusteiden kanssa, jotka laajentavat laitteen jo valmiiksi monipuoliset ominaisuudet maksimiinsa. Yhteensopiviin GPS-lisävarusteisiin kuuluvat Polar G3 GPS ja G5 GPS-sensori. Yhteensopiviin pyöräily-lisävarusteisiin kuuluvat CS-poljinnopeussensori ja CS-nopeussensori. Juoksulisävarusteisiin kuuluvat S3 ja S3+ juoksusensorit. Näiden lisävarusteiden avulla saat laitteeseesi kattavat nopeus, vauhti ja matkatiedot, sekä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.
SKU 10009
Brändi Polar
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta