Polar Unite Black Hook & Loop 900106604

 • Erinomainen hinta-laatusuhde: Polar Unite tuo erittäin kilpailukykyiset ominaisuudet fitness-seurantaan kohtuuhintaan, inspiroiden säännölliseen treeniin ja terveellisiin elämäntapoihin.
 • Täydellinen treenikumppani: Kello sisältää rannesykemittauksen, unen ja palautumisen seurannan sekä puhelinavusteisen GPS-paikannuksen, tarjoten kattavan tuen kuntoiluun ja aktiiviseen elämäntapaan.
 • Arkeen soveltuva älykello: Polar Unite White yhdistää käyttäjäystävällisen kosketusnäytön, monipuoliset fitness-ominaisuudet ja älypuhelimen ilmoitukset, tehden siitä ihanteellisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 149.00 €
Normaalihinta: 159.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 149.00 €

Varastossa (Määrä: 5)

SKU: 54127
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Polar Unite Black – kaikki perustoiminnot treeneihin ja aktiivisempaan arkeen kauniissa paketissa

Polar Unite Black on täydellinen urheilukello heille, jotka haluavat tuoda uutta potkua treeneihin ja löytää lisää motivaatiota arkiliikuntaan. Tämä kello tarjoaa kauniissa paketissa kaikki perustoiminnot mitä urheilukellolta saattaa toivoa. Ja vieläpä kohtuulliseen hintaan! Polar Unite on hyvä valinta ensimmäiseksi urheilukelloksi, mutta sopii tietty myös kokeneemmille treenaajille. Tee arjestasi astetta aktiivisempi ja pidä yllä säännöllistä treenirytmiä. Tämä kello tukee sinua tasapainon löytämisessä ja on rinnallasi matkalla kohti terveellisempää arkea.

Polar Unite -kello tarjoaa hienon kattauksen älykkäitä ominaisuuksia. Kellolta löytyy mm. sisäänrakennettu rannesykemittari ja laadukas unen ja palautumisen seuranta. Yhdistämällä kellon puhelimesi GPS-paikannukseen pystyt näppärästi myös mittaamaan vaikka lenkkisi nopeuden, matkan ja reitin. Etsitkö tämän kaltaista urheilukelloa josta löytyisi myös sisäänrakennettu GPS? Siinä tapauksessa suosittelemme ehdottomasti tutustumaan suosittuun Polar Ignite -mallistoon.

Polar Unite Black -kello on varustettu tyylikkäällä mustalla Hook & Loop -tarranauharannekkeella. Ranneke on kooltaan M-L ja se sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 150–205 mm. Helpon pikalukituksen ansiosta 20 mm leveä standardiranneke on helppo vaihtaa itse kun haluat muuttaa kellon tyyliä. Muokkaa kellosi tyyliä myös hyödyntäen kellon väriteemaominaisuutta, jolla saat muokattua digitaalisen kellotaulun värejä. Kellon mukana toimitetaan myös USB-laturi ja pikaopas.

Kellon tärkeimmät ominaisuudet:

 • Precision Prime™ -innovatiivinen rannesykemittaus
 • Nightly Recharge™ - seuraa yöllistä palautumistasi
 • Sleep Plus Stages™ - Polarin laadukas unenseuranta
 • FitSpark™ - päivittäinen treeniopastus
 • Serene™ - rauhoita mieli hengitysharjoituksilla
 • GPS (puhelimeen yhdistettynä)
 • Kirkas värillinen kosketusnäyttö
 • Mahdollisuus muokata kellotaulun väriteemoja
 • 4 päivän akunkesto aktiivisuuskäytössä ja jopa 50 tuntia yhtenäistä treeniaikaa (GPS ja rannesykemittaus päällä)

Uusia ominaisuuksia ohjelmistopäivityksen myötä

Polar Unite -sykemittarit saivat 8. syyskuuta 2021 ohjelmistopäivityksen, joiden ansiosta kellot ovat entistäkin parempia. Uusina ominaisuuksina kellot saavat seuraavat päivitykset:

 • Viikkoyhteenveto
 • Energialähteet
 • HR-sykesensoritila
 • Laajempi kellonäytön muokkaus
 • Uniajan muokkaus Flow-palvelussa

Polar Precision Prime™ - laadukas sykemittaus suoraan ranteesta

Polar Unite Black -kello on varustettu Polarin laadukkaalla Precision Prime™ -teknologialla, jolla pystyt helposti ja luotettavasti mittaamaan sykkeen suoraan ranteestasi. Tarkkaile aktiivisuuttasi vuorokauden jokaisena hetkenä ilman epämukavaa sykevyötä. Precision Prime™ edustaa markkinoiden edistyneimpiä monianturiteknologioita rannesykkeen mittaukseen. Seuraamalla sykettäsi pysyt paremmin kärryillä siitä kuinka paljon päivän aikana kuormitat kehoasi. Opi tunnistamaan omia tavoitteitasi vastaavat optimaaliset sykealueet ja treenaa astetta määrätietoisemmin. Treenin päätteksi pystyt tarkastelemaan tuloksiasi ja vertailemaan niitä omaan kehityskaareesi.

Muista myös riittävä palautuminen - Nightly Recharge™

Polarin Unite osaa ottaa huomioon kokonaiskuvan. Tämä kello ymmärtää myös riittävän levon tärkeyden treenitavoitteiden saavuttamisessa. Kokeile kellon Nightly Recharge™ -toimintoa ja opi lisää unestasi. Toiminto tarkkailee unesi tilaa ja sitä kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittuu unesi ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila). Nämä kaksi ovat yleisesti käytettyjä palautumisen mittareita ja antavat hyvän käsityksen siitä, miten hyvin kehosi palautuu päivän rasitteista. Pystyt vertailemaan tulostasi viimeisen 28 päivän tuloksiin jolloin saat paremman käsityksen omasta kehityksestäsi. Hyödyntämällä toimintoa tiedät milloin olet levännyt tarpeeksi ja valmis palaamaan treenien pariin. Yhdistämällä Unite-kellosi suosittuun Polar Flow -sovellukseen saat käyttöösi sinulle räätälöidyt vinkit treeneihin, energian säätelyyn ja parempaan uneen.

Sleep Plus Stages™ - Polarin laadukas unenseuranta

Älykäs Polar Sleep Plus Stages™ -unenseuranta valvoo yösi kulkua. Pysy kartalla unesi määrästä, laadusta sekä jokaisen univaiheen kestosta. Kun opit tuntemaan uneesi vaikuttavat negatiiviset tekijät, sinun on helpompi parantaa leposi laatua tarpeen tullen. Riittävän laadukkaan unen rooli on oleellinen kunnon kehittymisessä. Lihakset kasvavat ja kudokset uusiutuvat lähinnä silloin kun nukut. Unella on myös monia muita vaikutuksia terveyteen mm. muistin, oppimiskyvyn ja mielialan kannalta.

FitSpark™ - sinulle sopivat treenit!

Miltä kuulostaisi jos joku laatisi treeniohjelmat puolestasi? Polar Unite Black pitää huolen siitä, että sinulla on aina käytössäsi sinulle räätälöity treeniohjelma. Innovatiivinen FitSpark™ -treeniopastus laatii päivittäin treenit jotka on optimoitu treenihistoriasi, kuntotasosi ja palautumisesi mukaan. Monipuolinen treenivalikoima tarjoaa runsaasti vaihtelua ja pitää treenisessiot mielenkiintoisina. Saat valita aina 2-4 vaihtoehdosta sinulle mieluisimman vaihtoehdon! Polar Unite Black on kuin taskukokoinen valmentajasi joka opastaa sinua treenin jokaisessa vaiheessa. Sinun roolisi on vaan ryhtyä hommiin ja ottaa askel kohti seuraavaa tavoitettasi.

Rahoita mieli ohjatuilla Serene™ -hengitysharjoituksilla

Polar Unite Black tarjoaa myös työkalut stressin torjuntaan. Serene™ -hengitysharjoitusten avulla pystyt rauhoittamaan mielen myös silloin kun aikaa on vain vähän. Syvähengitys auttaa sinua löytämään mielenrauhan ja tukee kestävyyden kehittämistä sekä keskittymiskyvyn parantamista. Harjoitus on helppo tehdä Serene™:n animoitujen ohjeiden ja kellon antaman värinäpalautteen avulla. Hengitysharjoituksen aikana Serene™ seuraa kehosi reaktiota harjoitukseen antaen sinulle palautetta reaaliajassa. Kattavasta yhteenvedosta pystyt harjoituksen jälkeen tarkastelemaan tuloksiasi, joka on tulkittu aikana jonka vietät kolmella niin sanotulla tyyneysvyöhykkeellä. Tavoitteena on viettää mahdollisimman paljon aikaa korkeimmalla vyöhykkeellä, joka antaa eniten hyötyä pidemmällä aikavälillä.

Ota kellostasi entistäkin enemmän irti suositulla Polar Flow -sovelluksella

Suosittu Polar Flow -sovelluksen voit ladata niin verkko- kuin mobiilisovelluksenakin. Tämä ilmainen kuntoilusovellus toimii digitaalisena treenipäiväkirjana, joka auttaa sinua seuraamaan kehittymisesi kulkua. Analysoi tuloksiasi ja löydä avaimet treenipolulla edistymiseen. Sovelluksen avulla pystyt myös suunnittelemaan yksittäisiä harjoitussessioita ja luomaan sinulle räätälöidyn harjoitussuunnitelman. Polar Flow -sovelluksesta pystyt myös automaattisesti synkronoimaan datasi muihin urheilusovelluksiin, kuten Stravaan, MyFitnessPaliin ja TrainingPeaksiin.

Tekniset tiedot

 • Värillinen kosketusnäyttö
 • ‎Mitat 43 x 43 x 8,5 mm
 • Lasikuituvahvisteinen polymeerikuori
 • Tarranauharanneke
 • GPS (yhdistettävä puhelimeen)
 • 4 päivän akunkesto aktiivisuuskäytössä ja jopa 50 tuntia yhtenäistä treeniaikaa
 • 24/7 aktiivisuuden ja sykkeen seuranta
 • Älypuhelinilmoitukset
 • Aika ja päivämäärä. Herätys ja torkkutoiminto. Sekuntikello ja alaspäin laskeva ajastin.

Mitä eroa on Polar Unite ja Polar Ignite -mittareilla?

Polar Unite ja Polar Ignite muistuttavat monilta osin toisiaan. Kellojen väliltä löytyy kuitenkin muutama ero, jotka on hyvä ottaa huomioon valintaa tehdessä.

 • GPS-paikannus: Polar Ignite kellossa on sisäänrakennettu GPS, joka toimii ilman matkapuhelinta. Polar Unite taas tulee olla yhdistettynä matkapuhelimeen, jotta sen GPS-toimintoa voi käyttää.
 • Akun kesto: Polar Uniten akku on huomattavasti Polar Igniten akkua pitkäkestoisempi. Siinä missä Polar Uniten akun kesto on jopa 50h treenitilassa (rannesykemittaus ja GPS päällä), Ignitessä akun kesto vastaavilla toiminnoilla on n. 17 tuntia.
SKU 54127
Brändi Polar
Rungon leveys 43 mm
Lasi Gorilla Glass
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 900106604