Polar Vantage M2 Black / Grey urheilukello -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar Vantage M2 Black / Grey urheilukello

Ei varastossa

SKU: 44444
24/7 kampanja

Polar Vantage M2 Black grey multisport-kello - tyyliä ja monipuolisia älyominaisuuksia

Kun kaipaat uutta tehoa treeneihisi Polar Vantage M2 Black grey on tyylikäs älyominaisuuksilla varustettu multisport-kello. Urheilukellon kannustavat urheiluominaisuudet motivoivat pitämään parempaa huolta itsestä, ja tämä kello ottaa hyvinvoinnin huomioon kokonaisvaltaisesti kiinnittäen huomion myös levon tärkeyteen. Polar Vantage M2 Black grey -urheilukello on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea aina treenien suunnittelusta, unen ja palautumisen seurantaan, sekä energiatasapainon hallintaan. Sisäänrakennettu GPS ja laadukas rannesykemittaus pystyvät tarjoamaan sinulle mahdollisimman tarkat mittaustulokset, ja sääsovelluksen avulla ulkotreenit on helppo ajoittaa. Kätevän musiikinhallinta-toiminnon avulla treenit kulkevat kuin siivillä ja varmistat, että voit kuunnella suosikkikappaleitasi lenkin alusta loppuun. Polar Vantage M2 tarjoaa huimat ylimääräiset viisi tuntia treeniaikaa edeltäjäänsä verrattuna. Saat siis nyt jopa 30 tuntia treeniaikaa latausten välillä, täydellä GPS-teholla!

Ihastu Polar Vantage M2 urheilukellon näyttävään muotoiluun

Polar Vantage M2 Black grey -multisport-kellon trendikäs ilme erottuu muiden Polar-urheilukellojen joukosta! Kellon rei'itetty ranneke on valmistettu silikonista, ja näyttää linjakkaalta leveää runkoa vasten. Kellon painikkeet on sijoitettu runkoon niin, että se näyttää kahdeksankulmaiselta, mika antaa Vantagen ilmeelle uniikin silauksen. Kellon mukana toimitetaan vaihtopala rannekkeeseen, jonka ansiosta sama kello sopii S-L koon ranteisiin. Suuri 1,2 tuuman aina päällä oleva kirkas värinäyttö tekee kellon toimintojen hallitsemisesta nopeaa ja vaivatonta. Upea Polar Vantage M2 Black grey kiinnittää huomion muotoilullaan, mutta tällä multisport-kellolla on tarjota vielä paljon enemmän. Koe Polar Vantage M -sarjan toinen sukupolvi, ja ihastu sen tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tyylikäs uudistettu muotoilu ja entistäkin tehokkaampi akku,
 • Motivoivat sinulle optimoidut Fitspark™-treeniohjelmat,
 • Tarkka Precision Prime™ -rannesykemittaus ja sisäänrakennettu GPS,
 • Sleep Plus Stages™ ja Nightly recharge™ riittävän unen ja palautumisen tueksi,
 • Seuraa treenikuormitustasi Trainin Load Pro™ -toiminnolla,
 • Optimoi energiansaantisi FuelWise™ -tankkausavustajan avulla,
 • UUTTA: säätiedotukset ja musiikinhallinta kätevästi ranteesta.

Laadukkaat treenitoiminnot tukevat matkaa kohti seuraava tavoitettasi

Vantage M2 Black / Grey on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea ja tehokkaampaa treenausta. Kello tarjoaa laadukkaan kokoelman edistyneitä treenitoimintoja harjoittelusi iloksi, ja löydät kellosta juuri sinun treenejäsi tukevat apuvälineet, olit sitten tavoitteellinen juoksija, lempeä arkiliikkuja tai salilla viihtyvä itsensä haastaja.

Polar Fitspark™ -treenioppaalla räätälöidyt treenit

Mitä jos sinun ei tarvitsisi huolehtia treeniesi suunnittelusta? Polar Vantage M2 ja sen Polar Fitspark™ -treeniopas ovat kuin digitaalinen henkilökohtainen valmentaja ranteessasi, ja kello kannustaa ja tukee sinua matkallasi kohti parempia treenisuorituksia. Polar Fitspark™ luo päivittäiset sinulle optimoidut 2-4 treeniehdotusta, joiden joukosta valita päivän harjoitukset. Kellon ehdottamat treenit ottavat huomioon kuntotasosi, treenihistoriasi ja palautumisesi tilan, jotta ne sopisivat kuntotasoosi mahdollisimman hyvin. Polar Fitspark™ sisältää 19 erilaista treeniä kattaen kaiken voima- ja kestävyysharjoittelusta aina kehoa huoltaviin harjoituksiin.

Paranna juoksusuoritustasi Polarin juoksuohjelmalla

Polar Vantage M2 Black grey-kello motivoi ja kehittää sinua juoksijana. Lataa vain Polarin laatima ilmainen juoksuohjelma, joka on suunniteltu tukemaan sinua matkallasi fiksummaksi ja tehokkaammaksi juoksijaksi välttäen ylirasituksen. Kellon juoksuohjelma perustuu kuntotasoosi ja mukautuu kehityksesi tahdissa, pitäen huolta, että jokainen juoksu vie sinut hieman lähemmäksi omaa tavoitettasi. Ohjelma soveltuu kaikenlaisille juoksijoille ja on saatavilla 5 km:n, 10 km:n, puolimaratonin sekä maratonin treenaamisen tueksi.

Edistyksellinen sykemittaus suoraan ranteestasi

Polar on luottanut edistykselliseen Precision Prime™ -sykemittariteknologiaansa siitä lähtien kun se julkaistiin. Tähän uuden sukupolven sykemittausteknologiaan on helppo ihastua sen yhdistelmäsensoriteknologian tarjoaman tarkkuuden ansiosta. Mahdollisimman luotettavien mittaustulosten takaamiseksi Polar Vantage M2 Black grey hyödyntää optisen ja ihokosketusmittauksen yhdistelmää sykkeesi seuraamiseen. Polar Vantage M2 -kellon myös yhdistää sykevyöhön, ja pariksi suosittelemme tällä hetkellä ultra-tarkkaa Polar H10 -sykevyötä.

Laadukkaat työkalut palautumisen ja unen seurantaan

Polar Vantage M2 Black grey -multisportkello ymmärtää, että treenien vastapainoksi tarvitaan riittävästi palautumistasi edistävää lepoa. Tämä kello auttaa sinua pitämään hyvinvoinnistasi huolta kokonaisvaltaisella tavalla. Tutustu kellon tarjoamaan laadukkaaseen unen seurantaan ja tee nopeasta Serene™-hengitysharjoituksista uusi valttikorttisi.

Laadukas uni tukee tehokasta kehitystä

Kaikki sujuu sulavammin silloin kun mieli on levännyt ja keho virkeä. Polar Vantage M2 Black grey -multisport-kellon Polar Sleep Plus Stages™ -ohjelma tekee unen seurannasta helppoa ja mutkatonta. Seuraa yöuniesi laatua ja opi lisää siitä, miten todellisuudessa nukut. Älykäs ohjelma tunnistaa automaattisesti, milloin nukahdat, ja tarkkailee yön aikana eri univaiheiden kestoa. Aamulla voit tutustua kellosi laskemaan unitulokseen suoraan kellosi näytöltä. Ymmärtämällä paremmin omia haasteitasi nukkujana, pystyt tarvittaessa tekemään oikeat korjausliikkeet. Polarin laadukkaan unen seuranta -ohjelman hyödyntämä algoritmi on testattu unipolygrafialla, mahdollisimman tarkkojen mittaustulosten takaamiseksi.

Kaikki tarvitsemasi palautumisen seurantaan

Tehokas treenaaja ymmärtää riittävän palautumisen tärkeyden. Polar Nightly Recharge™ -ohjelma pitää silmällä palautumisesi tilaa silloin kun nukut. Älykäs ominaisuus kertoo, miten hyvin kehosi todella palautuu edeltävistä treeneistä ja päivän kiireistä. Polarin Nightly Recharge™ perustuu kahteen yleiseen palautumisen kriteeriin; unen tilaasi (kuinka hyvin nukuit) ja ANS-tilaan (kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittuu unesi ensimmäisten tuntien aikana). Nightly Recharge™ -sovelluksen tuloksia seuraamalla tiedät, milloin kehosi todellisuudessa on valmis seuraavaan haasteeseen.

Polar Vantage M2 Black grey-multisport-kellon sisältämällä Training Load Pro™ -ohjelmalla voit seurata treeniesi aiheuttamaa kehon kuormitusta. Älykkään toiminnon avulla sinun on helpompi ymmärtää, miten harjoituksen aiheuttama kuormitus vaikuttaa kehoosi. Ohjelman kardiokuorma-arvo kertoo sinulle miten raskas treenisessiosi on verenkiertojärjestelmällesi sekä sydämellesi, kun taas koettu kuorma -toiminnon avulla voit kirjata muistiin itse kokemasi rasituksen. Yhdistämällä kellosi erillisen juoksu- tai poljintehosensorin kanssa, voit käyttää ohjelmaa myös liikunta- ja tukielimistösi kokeman lihaskuorman seuraamiseen. Seuraamalla kehosi kokemaa kuormitusta ja optimoimalla harjoituksesi kehosi tilan mukaisesti, pystyt treenaamaan entistäkin viisaammin.

Anna itsellesi aikalisä silloin kun sitä tarvitset

Kellon Serene™ -hengitysharjoitukset ovat apunasi stressin hallinnassa. Tietoinen syvähengittäminen auttaa sinua rauhoittamaan kehosi ja mielesi tehokkaasti ja nopeasti. Ota pieni hetki aikaa itsellesi juuri silloin kun tauko on paikallaan. Nopeat Serene™ -hengitysharjoitukset on helppo tehdä missä ja milloin vain, vaikka toimiston taukotilassa tai aamuisella bussipysäkillä. Ohjelma ohjeistaa sinut tahdittamaan hengityksesi näytöltä seurattavan animaation ja värinäpalautteen avulla. Säännöllisesti tehtynä hengitysharjoitukset voivat myös auttaa sinua parantamaan unesi laatua.

Ylös, ulos ja lenkille - Vantage M2 pysyy mukana myös ulkotreeneissä

Polar Vantage M2 Black grey -multisport-kello on tukenasi myös silloin kun treenaat mieluiten ulkona. Kellon sisäänrakennettu GPS mahdollistaa tarkat reitti- ja nopeusanalyysit sekä treenien aikana, että niiden jälkeen. Kello hyödyntää avustettua GPS-palvelua, jolla yhteys GPS-satelliitteihin löytyy nopeasti myös haastavissa olosuhteissa. Kellon kattavat GPS-ominaisuudet soveltuvat myös korkeuden, nousujen sekä laskujen seuraamiseen reaaliajassa.

Pidemmän treenin aikana kellon älykäs FuelWise™ -tankkausavustaja auttaa sinua hallitsemaan energiatasojasi, ja pitämään huolta riittävästä nesteytyksestä. Innovatiivinen toiminto opastaa sinut tankkaamaan treeniesi aikana parhaalla mahdollisella tavalla, jotta jaksat maaliin saakka.

UUTTA! Musiikin hallinta ja säätiedot ranteestasi

Toisen polven Polar Vantage -kellot sisältävät nyt uutena ominaisuutena musiikin hallinnan, jonka avulla se mitä kuuntelet treeniesi aikana on aina sinun hallittavissa. Musiikin hallinta -sovellus toimii puhelimesi kautta käyttämäsi musiikintoistopalvelun jatkeena. Kuunnellessasi musiikkia puhelimeltasi, voit vaihtaa kappaleesta toiseen tai säätää äänen voimakkuutta kätevästi suoraan kellon kirkkaalta värinäytöltä. Polar Vantage M2 Black grey -multisport-kellolla voit nyt myös seurata sääennusteita. Ajoita ulkotreenisi sääennusteiden mukaisesti, ja vältä ikävät yllätykset!

Polar Vantage M2 Black grey auttaa sinua pitämään arkesi hallussa, päivän jokaisena hetkenä. Älykkäät push-ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla puhelimeesi saapuvista viesteistä, puheluista ja kalenterimuistutuksista. Näet ilmoitukset kätevästi kellotaululla samalla tavalla kuin puhelimesi lukitulla näytöllä.

Koe Polar Vantage M2 -kellon täysi potentiaali Polar Flow -sovelluksella

Yhdistä Polar Vantage M2 Black grey suosittuun Polar Flow -sovellukseen, ja ota kaikki irti kellostasi. Sovelluksen ansiosta voit tarkastella kellon keräämiä tietoja puhelimesi suuremmalta näytöltä. Flow-sovellus tarjoaa myös työkalut lajiprofiilien hallinnointii. Lisää, muokkaa, poista ja järjestä kellosi lajiprofiileja omien mieltymystesi mukaan. Valitse suosikkisi yli 130 urheilulajin listalta, ja lataa kellollesi oma 20 lajiprofiilin kokoelma.

Polar Flow -sovellus on yhdistettävissä yleisimpiin sosiaalisen median palveluihin, kuten Instagramiin ja Facebookiin. Halutessasi voit jakaa harjoituksesi ystäviesi kanssa suoraan sovelluksen välityksellä! Polar Flow -sovellus on ilmainen ja ladattavissa sekä iOS että Android -puhelimille.

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 1.2 tuuman kirkas värinäyttö (aina päällä) ja kovapinnoitettu PMMA laminoitu linssi,
 • Ranneke: Silikonia
 • Akunkesto: jopa 30h treeniaikaa (GPS ja sykemittaus päällä)
 • Vedenkesto: kello on uimavesitiivis eli kestää uimista
 • Rungon materiaali: lasikuituvahvistettu polymeri
 • Kehän ja painikkeiden materiaali: ruostumaton teräs
 • Koko: 46 mm x 12,5 mm
 • Paino: 45,5g rannekkeen kanssa, 28 g ilman ranneketta
 • Ranneke: S/L koon ranneke vaihtopalalla, koot S: ranteen ympärysmitta 130–175 mm, M/L: ranteen ympärysmitta 140–210 mm
SKU 44444
Brändi Polar
Rungon leveys 46 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 90085160