Polar Vantage M2 Champagne / Gold

Tilaa nyt, saat näytönsuojalasin kaupan päälle!

298,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
44445
Muut mallit

Polar Vantage M2 Gold Champagne - tyylikäs multisport-kello monipuolisilla älyominaisuuksilla

Kaipaatko uutta tehoa treeneihin? Polar Vantage M2 Gold Champagne on kaunis älyominaisuuksilla varustettu multisport-kello, jonka kannustavat urheiluominaisuudet motivoivat pitämään itsestä parempaa huolta. Tämä kello ottaa hyvinvoinnin huomioon kokonaisvaltaisella tavalla, ja muistaa treenien lisäksi myös riittävän levon tärkeyden. Polar Vantage M2 Gold Champagne -urheilukello on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea aina treenien suunnittelusta, unen ja palautumisen seurantaan ja energiatasapainon hallintaan. Kello on varustettu sisäänrakennetulla GPS:llä ja laadukkaalla rannesykemittarilla, joiden ansiosta se pystyy tarjoamaan sinulle mahdollisimman tarkat mittaustulokset. Sääsovelluksen avulla ulkotreenit on helppo ajoittaa, ja kätevä musiikinhallinta-toiminto varmistaa, että voit kuunnella suosikkikappaleitasi lenkin alusta loppuun. Polar Vantage M2 tarjoaa huimat ylimääräiset viisi tuntia treeniaikaa edeltäjäänsä verrattuna. Saat siis nyt jopa 30 tuntia treeniaikaa latausten välillä, täydellä GPS-teholla!

Polar Vantage M uudistui - ihastu suosikin päivitettyyn värimaailmaan

Polar Vantage M2 Gold Champagne -multisport-kellon trendikäs värimaailma erottuu muiden Polar-urheilukellojen joukosta! Kellon kermanvärinen vaalea ranneke on valmistettu silikonista, ja sointuu tyylikkäästi kullan värisiin teräksisiin yksityiskohtiin. Kellon mukana toimitetaan vaihtopala rannekkeeseen, jonka ansiosta sama kello sopii S-L koon ranteisiin. Suuri 1,2 tuuman aina päällä oleva kirkas värinäyttö tekee kellon toimintojen hallitsemisesta nopeaa ja vaivatonta. Upea Polar Vantage M2 Gold Champagne kiinnittää huomion muotoilullaan, mutta tällä multisport-kellolla on tarjota vielä paljon enemmän. Koe Polar Vantage M -sarjan toinen sukupolvi, ja ihastu sen tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tyylikäs uudistettu muotoilu ja entistäkin tehokkaampi akku,
 • Motivoivat sinulle optimoidut Fitspark™-treeniohjelmat,
 • Tarkka Precision Prime™ -rannesykemittaus ja sisäänrakennettu GPS,
 • Sleep Plus Stages™ ja Nightly recharge™ riittävän unen ja palautumisen tueksi,
 • Seuraa treenikuormitustasi Trainin Load Pro™ -toiminnolla,
 • Optimoi energiansaantisi FuelWise™ -tankkausavustajan avulla,
 • UUTTA: säätiedotukset ja musiikinhallinta kätevästi ranteesta.

Laadukkaat treenitoiminnot tukevat matkaa kohti seuraava tavoitettasi

Tämä kello on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea ja fiksumpia treenejä. Polar Vantage M2 Gold Champagne -kello tarjoaa laadukkaan kokoelman edistyneitä treenitoimintoja harjoittelusi iloksi. Löydät kellosta juuri sinun treenejäsi tukevat apuvälineet, olitpa sitten tavoitteellinen juoksija, lempeä arkiliikkuja tai salilla viihtyvä itsensä haastaja.

Polar Fitspark™ -treeniopas luo sinulle räätälöidyt treenit

Mitä jos sinun ei tarvitsisi huolehtia treeniesi suunnittelusta? Enää ei tarvitse vain haaveilla, Polar Fitspark™ -treeniopas hoitaa homman puolestasi! Tämä innovatiivinen toiminto on kuin digitaalinen henkilökohtainen valmentajasi, joka kannustaa ja tukee sinua matkallasi kohti parempia treenisuorituksia. Polar Fitspark™ luo joka päivä juuri sinulle optimoidut 2-4 treeniehdotusta, joiden joukosta valita päivän treenit. Kellon ehdottamat harjoitukset ottavat huomioon kuntotasosi, treenihistoriasi ja palautumisesi tilan, jotta ne sopisivat päivääsi mahdollisimman hyvin. Polar Fitspark™ koostuu yhteensä 19 erilaisesta harjoituksesta kattaen kaiken voima- ja kestävyysharjoittelusta aina kehoa huoltaviin harjoituksiin.

Paranna juoksusuoritustasi Polarin juoksuohjelmalla

Polar Vantage M2 Gold Champagne -kello kannustaa sinut kehittämään taitojasi juoksijana. Voit ladata kellolle Polarin laatiman ilmaisen juoksuohjelman, joka on suunniteltu tukemaan sinua matkallasi fiksummaksi ja tehokkaammaksi juoksijaksi välttäen ylirasituksen. Kellon juoksuohjelma perustuu kuntotasoosi ja mukautuu kehityksesi tahdissa, pitäen huolta, että jokainen juoksu vie sinut hieman lähemmäksi omaa tavoitettasi. Ohjelma soveltuu monentasoisille juoksijoille ja on saatavilla 5 km:n, 10 km:n, puolimaratonin sekä maratonin treenaamisen tueksi.

Edistyksellinen sykemittaus suoraan ranteestasi

Polar on luottanut edistykselliseen Precision Prime™ -sykemittariteknologiaansa siitä lähtien kun innovaatio julkaistiin. Tähän uuden sukupolven sykemittausteknologiaan on helppo ihastua sen yhdistelmäsensoriteknologian tarjoaman tarkkuuden ansiosta. Polar Vantage M2 Gold Champagne hyödyntää sykkeesi seuraamiseen optisen ja ihokosketusmittauksen yhdistelmää mahdollisimman luotettavien mittaustulosten takaamiseksi. Polar Vantage M2 -kellon myös yhdistää sykevyöhön, ja pariksi suosittelemme tällä hetkellä ultra-tarkkaa Polar H10 -sykevyötä.

Laadukkaat työkalut palautumisen ja unen seurantaan

Polar Vantage M2 Gold Champagne -multisport-kello ymmärtää, että treenien vastapainoksi tarvitaan riittävästi palautumistasi edistävää lepoa. Tämä kello auttaa sinua pitämään hyvinvoinnistasi huolta kokonaisvaltaisella tavalla. Tutustu kellon tarjoamaan laadukkaaseen unen seurantaan ja tee nopeasta Serene™-hengitysharjoituksista uusi valttikorttisi.

Laadukas uni tukee tehokasta kehitystä

Kaikki sujuu sulavammin silloin kun mieli on levännyt ja keho virkeä. Polar Vantage M2 Gold Champagne -multisport-kellon Polar Sleep Plus Stages™ -ohjelma tekee unen seurannasta helppoa ja mutkatonta. Seuraa yöuniesi laatua ja opi lisää siitä, miten todellisuudessa nukut. Älykäs ohjelma tunnistaa automaattisesti, milloin nukahdat, ja tarkkailee yön aikana eri univaiheiden kestoa. Aamulla voit tutustua kellosi laskemaan unitulokseen suoraan kellosi näytöltä. Ymmärtämällä paremmin omia haasteitasi nukkujana, pystyt tarvittaessa tekemään oikeat korjausliikkeet. Polarin laadukkaan unen seuranta -ohjelman hyödyntämä algoritmi on testattu unipolygrafialla, mahdollisimman tarkkojen mittaustulosten takaamiseksi.

Kaikki tarvitsemasi palautumisen seurantaan

Tehokas treenaaja ymmärtää riittävän palautumisen tärkeyden. Polar Nightly Recharge™ -ohjelma pitää silmällä palautumisesi tilaa silloin kun nukut. Älykäs ominaisuus kertoo, miten hyvin kehosi todella palautuu edeltävistä treeneistä ja päivän kiireistä. Polarin Nightly Recharge™ perustuu kahteen yleiseen palautumisen kriteeriin; unen tilaasi (kuinka hyvin nukuit) ja ANS-tilaan (kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittuu unesi ensimmäisten tuntien aikana). Nightly Recharge™ -sovelluksen tuloksia seuraamalla tiedät, milloin kehosi todellisuudessa on valmis seuraavaan haasteeseen.

Polar Vantage M2 Gold Champagne -multisport-kellon sisältämällä Training Load Pro™ -ohjelmalla voit seurata treeniesi aiheuttamaa kehon kuormitusta. Älykkään toiminnon avulla sinun on helpompi ymmärtää, miten harjoituksen aiheuttama kuormitus vaikuttaa kehoosi. Ohjelman kardiokuorma-arvo kertoo sinulle miten raskas treenisessiosi on verenkiertojärjestelmällesi sekä sydämellesi, kun taas koettu kuorma -toiminnon avulla voit kirjata muistiin itse kokemasi rasituksen. Yhdistämällä kellosi erillisen juoksu- tai poljintehosensorin kanssa, voit käyttää ohjelmaa myös liikunta- ja tukielimistösi kokeman lihaskuorman seuraamiseen. Seuraamalla kehosi kokemaa kuormitusta ja optimoimalla harjoituksesi kehosi tilan mukaisesti, pystyt treenaamaan entistäkin viisaammin.

Anna itsellesi aikalisä silloin kun sitä tarvitset

Kellon Serene™ -hengitysharjoitukset ovat apunasi stressin hallinnassa. Tietoinen syvähengittäminen auttaa sinua rauhoittamaan kehosi ja mielesi tehokkaasti ja nopeasti. Ota pieni hetki aikaa itsellesi juuri silloin kun tauko on paikallaan. Nopeat Serene™ -hengitysharjoitukset on helppo tehdä missä ja milloin vain, vaikka toimiston taukotilassa tai aamuisella bussipysäkillä. Ohjelma ohjeistaa sinut tahdittamaan hengityksesi näytöltä seurattavan animaation ja värinäpalautteen avulla. Säännöllisesti tehtynä hengitysharjoitukset voivat myös auttaa sinua parantamaan unesi laatua.

Ylös, ulos ja lenkille - Vantage M2 pysyy mukana myös ulkotreeneissä

Polar Vantage M2 Gold Champagne -multisport-kello on tukenasi myös silloin kun treenaat mieluiten ulkona. Kellon sisäänrakennettu GPS mahdollistaa tarkat reitti- ja nopeusanalyysit sekä treenien aikana, että niiden jälkeen. Kello hyödyntää avustettua GPS-palvelua, jolla yhteys GPS-satelliitteihin löytyy nopeasti myös haastavissa olosuhteissa. Kellon kattavat GPS-ominaisuudet soveltuvat myös korkeuden, nousujen sekä laskujen seuraamiseen reaaliajassa.

Pidemmän treenin aikana kellon älykäs FuelWise™ -tankkausavustaja auttaa sinua hallitsemaan energiatasojasi, ja pitämään huolta riittävästä nesteytyksestä. Innovatiivinen toiminto opastaa sinut tankkaamaan treeniesi aikana parhaalla mahdollisella tavalla, jotta jaksat maaliin saakka.

UUTTA! Musiikin hallinta ja säätiedot ranteestasi

Toisen polven Polar Vantage -kellot sisältävät nyt uutena ominaisuutena musiikin hallinnan, jonka avulla se mitä kuuntelet treeniesi aikana on aina sinun hallittavissa. Musiikin hallinta -sovellus toimii puhelimesi kautta käyttämäsi musiikintoistopalvelun jatkeena. Kuunnellessasi musiikkia puhelimeltasi, voit vaihtaa kappaleesta toiseen tai säätää äänen voimakkuutta kätevästi suoraan kellon kirkkaalta värinäytöltä. Polar Vantage M2 Gold Champagne -multisport-kellolla voit nyt myös seurata sääennusteita. Ajoita ulkotreenisi sääennusteiden mukaisesti, ja vältä ikävät yllätykset!

Polar Vantage M2 Gold Champagne auttaa sinua pitämään arkesi hallussa, päivän jokaisena hetkenä. Älykkäät push-ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla puhelimeesi saapuvista viesteistä, puheluista ja kalenterimuistutuksista. Näet ilmoitukset kätevästi kellotaululla samalla tavalla kuin puhelimesi lukitulla näytöllä.

Koe Polar Vantage M2 -kellon täysi potentiaali Polar Flow -sovelluksella

Yhdistä Polar Polar Vantage M2 Gold Champagne suosittuun Polar Flow -sovellukseen, ja ota kaikki irti kellostasi. Sovelluksen ansiosta voit tarkastella kellon keräämiä tietoja puhelimesi suuremmalta näytöltä. Flow-sovellus tarjoaa myös työkalut lajiprofiilien hallinnointii. Lisää, muokkaa, poista ja järjestä kellosi lajiprofiileja omien mieltymystesi mukaan. Valitse suosikkisi yli 130 urheilulajin listalta, ja lataa kellollesi oma 20 lajiprofiilin kokoelma.

Polar Flow -sovellus on yhdistettävissä yleisimpiin sosiaalisen median palveluihin, kuten Instagramiin ja Facebookiin. Halutessasi voit jakaa harjoituksesi ystäviesi kanssa suoraan sovelluksen välityksellä! Polar Flow -sovellus on ilmainen ja ladattavissa sekä iOS että Android -puhelimille.

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 1.2 tuuman kirkas värinäyttö (aina päällä) ja kovapinnoitettu PMMA laminoitu linssi,
 • Ranneke:Silikonia
 • Akunkesto: jopa 30h treeniaikaa (GPS ja sykemittaus päällä)
 • Vedenkesto: kello on uimavesitiivis eli kestää uimista
 • Rungon materiaali: lasikuituvahvistettu polymeri
 • Kehän ja painikkeiden materiaali: ruostumaton teräs
 • Koko: 46 mm x 12,5 mm
 • Paino: 45,5g rannekkeen kanssa, 28 g ilman ranneketta
 • Ranneke: S/L koon ranneke vaihtopalalla, koot S: ranteen ympärysmitta 130–175 mm, M/L: ranteen ympärysmitta 140–210 mm
Lisätietoja
SKU 44445
Brändi Polar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Barometri, Askelmittari, Kalorikulutus, Unen seuranta
Ominaisuudet Syke
Rungon leveys 46 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Valkoinen
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Muut värit
Taulun väri LCD
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 90085161
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.