Polar Vantage M2 Copper / Brown

 • Tyylikäs mutta silti varsin jämäkkä ulkoasu
 • Kattavat ominaisuudet arkea helpottamaan sekä urheiluun
 • Loistava akunkesto
249,00 € 199,00 € Säästät: 50,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
44446
Muut mallit

Polar Vantage M2 Copper brown -multisport-kello täynnä tyyliä ja älykkäitä ominaisuuksia

Kun kaipaat uutta tehoa harjoitteluun ja kannustavia harjoitteluominaisuuksia on Polar Vantage M2 Copper brown täydellinen valinta. Tämä tyylikäs älyominaisuuksilla varustettu Vantage M -sarjan toisen sukupolven multisport-kello ottaa hyvinvoinnin huomioon kokonaisvaltaisella tavalla, ja kiinnittää treenien lisäksi myös huomioita riittävään lepoon, energiatasapainon, ja unenhallintaan. Kello on varustettu sisäänrakennetulla GPS:llä ja laadukkaalla rannesykemittauksella, joiden ansiosta se tarjoaa käyttäjälleen mahdollisimman tarkat mittaustulokset. Sääsovelluksen avulla ajoitat ulkotreenit aina oikeaan aikaan, ja kätevä musiikinhallinta-toiminto varmistaa, että kuuntelet suosikkikappaleitasi lenkin alusta loppuun. Polar Vantage M2 tarjoaa huimat ylimääräiset viisi tuntia treeniaikaa edeltäjäänsä verrattuna. Saat siis nyt jopa 30 tuntia treeniaikaa latausten välillä, täydellä GPS-teholla!

Polar Vantage M uudistui - ihastu suosikin päivitettyyn värimaailmaan

Polar Vantage M2 Copper brown -multisport-kellon trendikäs värimaailma on tyylikäs lisä Polar-urheilukelloihin! Kellossa on kaunis suuri runko, ja kuparinruskeat teräsyksityiskohdat, jotka sointuvat kastanjanruskeaa silikoniranneketta vasten. Kellon mukana toimitetaan vaihtopala rannekkeeseen, jonka ansiosta sama kello sopii S-L koon ranteisiin. Suuri 1,2 tuuman aina päällä oleva kirkas värinäyttö tekee kellon käytöstä nopeaa ja vaivatonta. Samalla kun Polar Vantage M2 Copper brown kiinnittää huomion muotoilullaan ja sopii aina asuun, ja myös tarjoaa paljon ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tyylikäs uudistettu muotoilu ja entistäkin tehokkaampi akku,
 • Motivoivat käytäjälle optimoidut Fitspark™-treeniohjelmat,
 • Tarkka Precision Prime™ -rannesykemittaus ja sisäänrakennettu GPS,
 • Sleep Plus Stages™ ja Nightly recharge™-seuranta riittävän unen ja palautumisen tueksi,
 • Seuraa treenikuormitustasi Trainin Load Pro™ -toiminnolla,
 • Optimoi energiansaantisi FuelWise™ -tankkausavustajan avulla,
 • UUTTA: säätiedotukset ja musiikinhallinta kätevästi ranteesta.

Laadukkaiden treenitoimintojen avulla saavutat tavoitteesi

Polar Vantage M2 Copper brown on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea ja fiksumpia treenejä. Se tarjoaa laadukkaan kokoelman edistyneitä treenitoimintoja harjoittelusi iloksi, ja suuren määrän apuvälineitä olit sitten tavoitteellinen juoksija, lempeä arkiliikkuja tai salilla viihtyvä itsensä haastaja.

Polar Fitspark™ -treeniopas on personal trainer ranteessasi

Kaikki tietävät kuinka aikaavievää treenien suunnittelu voi voi olla. Vantage M2 Copper Black sisältää Polar Fitspark™ -treenioppaan, joka hoitaa suunnittelun puolestasi! Tämä innovatiivinen toiminto on kuin digitaalinen henkilökohtainen valmentaja ranteessasi, joka kannustaa ja tukee sinua matkallasi kohti parempia urheilusuorituksia. Polar Fitspark™ luo jokaiselle päivälle käyttäjälle optimoidut 2-4 treeniehdotusta, joiden joukosta on helppo valita päivän aktiviteetit. Kellon ehdottamat harjoitukset ottavat huomioon kuntotasosi, treenihistoriasi ja palautumisesi tilan, jotta ne sopisivat kuntotasoosi mahdollisimman hyvin. Polar Fitspark™ sisältää 19 erilaista harjoitustakattaen kaiken voima- ja kestävyysharjoittelusta aina kehoa huoltaviin harjoituksiin.

Polarin juoksuohjelmalla perempiin juoksusuorituksiin

Polar Vantage M2 Copper brown -kello kannustaa sinut kehittämään jouksutaitojasi. Lataa vain kelloon Polarin laatima ilmainen juoksuohjelman,ja olet matkalla fiksummaksi ja tehokkaammaksi juoksijaksi, ja samalla vältät ylirasituksen. Kellon juoksuohjelma perustuu kuntotasoosi ja mukautuu sen mukaan kuinka kehityt lajissa. Ohjelma soveltuu kaikentasoisille juoksijoille ja on saatavilla 5 km:n, 10 km:n, puolimaratonin sekä maratonin treenaamisen tueksi.

Edistyksellinen sykemittaus suoraan ranteestasi

Polarin Precision Prime™ -uuden sukupolven sykemittausteknologiaan on helppo ihastua sen yhdistelmäsensoriteknologian tarjoaman tarkkuuden ansiosta. Polar Vantage M2 Copper brown seuraa sykettäsi optisen ja ihokosketusmittauksen yhdistelmällä mikä takaa mahdollisimmat tarkat tulokset. Polar Vantage M2 -kellon voi yhdistää myös sykevyöhön, ja pariksi suosittelemme tällä hetkellä ultra-tarkkaa Polar H10 -sykevyötä.

Laadukkaat työkalut palautumisen ja unen seurantaan

Polar Vantage M2 Copper brown -multisport-kello ymmärtää, että treenien vastapainoksi tarvitaan riittävästi palautumistasi edistävää lepoa. Kelloon asennettu Polar Sleep Plus Stages™ -ohjelma tekee unen seurannasta helppoa ja mutkatonta, ja ohjelman avulla seuraat yöuniesi laatua ja opit lisää siitä, miten todellisuudessa nukut. Älykäs ohjelma tunnistaa automaattisesti, milloin nukahdat, ja tarkkailee yön aikana eri univaiheiden kestoa. Aamulla kello kertoo unituloksen suoraan kellosi näytöltä. Ymmärtämällä paremmin omia haasteitasi nukkujana, pystyt tarvittaessa tekemään oikeat korjausliikkeet. Polarin laadukkaan unen seuranta -ohjelman hyödyntämä algoritmi on testattu unipolygrafialla, mahdollisimman tarkkojen mittaustulosten takaamiseksi.

Polar Nightly Recharge™ -ohjelma pitää silmällä palautumisesi tilaa silloin kun nukut. Älykäs ominaisuus kertoo, miten hyvin kehosi todella palautuu edeltävistä treeneistä ja päivän kiireistä. Polarin Nightly Recharge™ perustuu kahteen yleiseen palautumisen kriteeriin; unen tilaasi (kuinka hyvin nukuit) ja ANS-tilaan (kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittuu unesi ensimmäisten tuntien aikana). Nightly Recharge™ -sovelluksen tuloksia seuraamalla tiedät, milloin kehosi todellisuudessa on valmis seuraavaan haasteeseen.

Polar Vantage M2 Copper brown -multisport-kellon sisältämällä Training Load Pro™ -ohjelmalla voit seurata treeniesi aiheuttamaa kehon kuormitusta. Älykkään toiminnon avulla sinun on helpompi ymmärtää, miten harjoituksen aiheuttama kuormitus vaikuttaa kehoosi. Ohjelman kardiokuorma-arvo kertoo sinulle miten raskas treenisessiosi on sydämellesi ja verenkiertojärjestelmällesi, kun taas koettu kuorma -toiminnon avulla voit kirjata muistiin itse kokemasi rasituksen. Yhdistämällä kellosi erillisen juoksu- tai poljintehosensorin kanssa, voit käyttää ohjelmaa myös liikunta- ja tukielimistösi kokeman lihaskuorman seuraamiseen. Seuraamalla kehosi kokemaa kuormitusta ja optimoimalla harjoituksesi kehosi tilan mukaisesti, pystyt treenaamaan entistäkin viisaammin.

Anna itsellesi aikalisä silloin kun sitä tarvitset

Kellon Serene™ -hengitysharjoitukset ovat apunasi stressin hallinnassa. Tietoinen syvähengittäminen auttaa sinua rauhoittamaan kehosi ja mielesi tehokkaasti ja nopeasti. Ota pieni hetki aikaa itsellesi juuri silloin kun tauko on paikallaan. Nopeat Serene™ -hengitysharjoitukset on helppo tehdä missä vain päicän aikana. Ohjelma ohjeistaa sinut tahdittamaan hengityksesi näytöltä seurattavan animaation ja värinäpalautteen avulla. Säännöllisesti tehtynä hengitysharjoitukset voivat myös auttaa sinua parantamaan unesi laatua.

Ylös, ulos ja lenkille - Vantage M2 pysyy mukana myös ulkotreeneissä

Polar Vantage M2 Copper brown -multisport-kello on tukenasi myös ulkona. Kellon sisäänrakennettu GPS mahdollistaa tarkat reitti- ja nopeusanalyysit sekä treenien aikana, että niiden jälkeen. Kello hyödyntää avustettua GPS-palvelua, jolla yhteys GPS-satelliitteihin löytyy nopeasti myös haastavissa olosuhteissa. Kellon kattavat GPS-ominaisuudet soveltuvat myös korkeuden, nousujen sekä laskujen seuraamiseen reaaliajassa.

Pidemmän treenin aikana kellon älykäs FuelWise™ -tankkausavustaja auttaa sinua hallitsemaan energiatasojasi, ja pitämään huolta riittävästä nesteytyksestä. Innovatiivinen toiminto opastaa sinut tankkaamaan treeniesi aikana parhaalla mahdollisella tavalla, jotta jaksat maaliin saakka.

UUTTA! Musiikin hallinta ja säätiedot ranteestasi

Toisen polven Polar Vantage -kellot sisältävät nyt uutena ominaisuutena musiikin hallinnan, jonka avulla se mitä kuuntelet treeniesi aikana on aina sinun hallittavissa. Musiikin hallinta -sovellus toimii puhelimesi kautta käyttämäsi musiikintoistopalvelun jatkeena. Kuunnellessasi musiikkia puhelimeltasi, voit vaihtaa kappaleesta toiseen tai säätää äänen voimakkuutta kätevästi suoraan kellon kirkkaalta värinäytöltä. Polar Vantage M2 Copper Brown -multisport-kellolla voit nyt myös seurata sääennusteita. Ajoita ulkotreenisi sääennusteiden mukaisesti, ja vältä ikävät yllätykset!

Polar Vantage M2 Copper Brown auttaa sinua pitämään arkesi hallussa, päivän jokaisena hetkenä. Älykkäät push-ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla puhelimeesi saapuvista viesteistä, puheluista ja kalenterimuistutuksista. Näet ilmoitukset kätevästi kellotaululla samalla tavalla kuin puhelimesi lukitulla näytöllä.

Koe Polar Vantage M2 -kellon täysi potentiaali Polar Flow -sovelluksella

Yhdistä Polar Vantage M2 Copper Brown suosittuun Polar Flow -sovellukseen, ja ota kaikki irti kellostasi. Sovelluksen ansiosta voit tarkastella kellon keräämiä tietoja puhelimesi suuremmalta näytöltä. Flow-sovellus tarjoaa myös työkalut lajiprofiilien hallinnointiin. Lisää, muokkaa, poista ja järjestä kellosi lajiprofiileja omien mieltymystesi mukaan. Valitse suosikkisi yli 130 urheilulajin listalta, ja lataa kellollesi oma 20 lajiprofiilin kokoelma.

Polar Flow -sovellus on yhdistettävissä yleisimpiin sosiaalisen median palveluihin, esimerkiksi Instagramiin ja Facebookiin. Halutessasi voit jakaa harjoituksesi ystäviesi kanssa suoraan sovelluksen välityksellä! Polar Flow -sovellus on ilmainen ja ladattavissa sekä iOS että Android -puhelimille.

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 1.2 tuuman kirkas värinäyttö (aina päällä) ja kovapinnoitettu PMMA laminoitu linssi,
 • Ranneke: Silikonia
 • Akunkesto: jopa 30h treeniaikaa (GPS ja sykemittaus päällä)
 • Vedenkesto: kello on uimavesitiivis eli kestää uimista
 • Rungon materiaali: lasikuituvahvistettu polymeri
 • Kehän ja painikkeiden materiaali: ruostumaton teräs
 • Koko: 46 mm x 12,5 mm
 • Paino: 45,5g rannekkeen kanssa, 28 g ilman ranneketta
 • Ranneke: S/L koon ranneke vaihtopalalla, koot S: ranteen ympärysmitta 130–175 mm, M/L: ranteen ympärysmitta 140–210 mm
Lisätietoja
SKU 44446
Brändi Polar
Rungon leveys 46 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Ruskea
Taulun väri LCD
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 90085163

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.