Apple Watch Series 3

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Apple Watch Series 3

Syyskuussa 2017 julkaistu Apple Watch Series 3 -älykellon päämääränä on olla tehokas ja helppokäyttöinen, niin liikunnan sekä arkipäivän aktiivisuuden seurannassa. Pidä silmällä sydämesi toimintaa tarkistamalla sykkeesi ja vastaanota ilmoituksia matalasta tai korkeasta sykkeestä sekä epäsäännöllisestä sydämenrytmistä. Mittaa treenejäsi, seuraa aktiivisuuttasi ja jaa tuloksesi perheelle ja ystävillesi. Kuukausihaasteet ja saavutuspalkinnot antavat lisäpotkua tavoitteillesi. Vastaa puheluihin, lähetä ja vastaanota viestejä tai kuuntele suosikkibiisejäsi Apple Musicista.

Series 3 liikuntaominaisuudet

Kolmannen sukupolven Apple Watch Series 3 on loistava terveys- ja kuntosali kumppani, jossa on älykkäät valmennusominaisuudet. Sisäinen GPS tallentaa ulkoliikunta­harjoitustesi matkan, reitin ja nopeuden. Seuraa miten korkealla olet liikkuessasi mäkisissä maastoissa barometrisellä korkeusmittarilla. Harjoittelu-sovelluksella seuraat tuloksiasi tarkan treenidatan avulla ja pystyt parantamaan niitä entisestään. Series Watch 3 -kelloissa on edistyksellisiä ominaisuuksia juoksijoille, kuten askeltiheys ja vauhti-ilmoitukset. Series 3 -kellojen automaattinen treenintunnistus havaitsee kun aloitat kuntoilun ja kysyy, haluatko tallentaa treenin tai muuttaa treenityyppiä.

Apple Watch Series 3 vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 13 tai uudempi. Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä.