Apple Watch Series 6

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Apple Watch Series 6 - "Terveyden tulevaisuus on ranteessasi"

Syyskuussa 2020 julkaistuista Apple Watch Series 6 -kelloista tekee poikkeuksellisen uusi watchOS 7 -käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa tuoreimmat sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten veren happitason tunnistin, EKG-appi ja aina päällä oleva Retina-näyttö. Series 6 -kellojen näyttö ei nuku koskaan, joten voit nähdä aina ajan ja itsellesi tärkeimmät tiedot. Katseluala ulottuu pyöristettyihin kulmiin saakka ja on yli 30 prosenttia suurempi verrattuna Apple Watch Series 3:n näyttöön. Series 6:ssa on kaikista edistyksellisimmät Apple Watchin terveys- ja hyvinvointi­ominaisuudet. Voit mitata veresi happitason, ottaa EKG:n ranteestasi, saada ilmoituksen epätavallisen matalasta tai korkeasta sykkeestä tai epäsäännöllisestä rytmistä sekä mitata tämänhetkisen sykkeesi. Oli Apple Watch sitten mukanasi kuntosalilla, juostessa, uidessa, tai muussa treenissä, Series 6 seuraa treenisi kulkua aiempaa tarkemmin ja luotettavammin.

Apple Watch Series 6 -kellojen Cellular versioihin on saatavilla mobiiliyhteys, jonka ansiosta pysyt yhteydessä vaikka jättäisit puhelimesi kotiin. Puhelut, viestit ja muu yhteydenpito onnistuu helposti Apple Watch Series 6 -kellon mobiiliyhteyden kautta. Apple Watch Series 6 -sarjaan kuuluvat GPS, GPS + Cellular sekä Apple Watch Nike Series 6 -kellot.

Apple Watch Series 6 vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 14 tai uudempi. Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä.

Mitä uutta Apple Watch 6 älykellossa on?

Apple Watch Series 6 tuo mukanaan huomattavia uutuuksia viimeisiin malleihin verrattuna. Uusia ominaisuuksia älykellossa on esimerkiksi: Veren happisaturaatio ja EKG Uusi S6 prosessori Kirkkaampi näyttö Jatkuvasti päällä oleva altimetri Upeita uusia värivaihtoehtoja

Tarvitsetko Iphonen Apple Watch 6:den käyttämiseen?

Kyllä. Jotta Apple Watch 6 -älykellon saa toimimaan kaikkine herkkuineen on se yhdistettävä iPhone 6 tai uudempaa mallia olevaan iPhone älypuhelimeen. Kello siis toimii, mutta jos siitä ei tee paria iphonen kanssa, et saa Apple Watch 6:sta kovinkaan paljon iloa irti.

Miten Apple Watch 6 asennetaan käyttöön?

1. Käynnistä Apple Watch 6 -älykellosi pitämällä sivupainiketta painettuna. 2. Avaa iPhonesi ja pidä sitä lähellä kelloa kunnes iPhonessa näkyy viesti ‘’Ota Apple Watch 6 käyttöön’’ 3. Seuraa ohjeita ja keskitä kellotaulu iPhonen etsimeen. Odota kunnes laitepari on muodostettu. 4. Jos Apple Watch series 6 on ensimmäinen Apple Watchisi, napauta ‘’Ota käyttöön uutena Apple Watchina’’. Muussa tapauksessa palauta varmuuskopiosta. Muista myös päivittää kelloosi uusin watchOS päivitys mikäli sitä pyydetään. 5. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:llä. Jos tätä ei pyydetä, voit kirjautua sisään myöhemmin Apple Watch -apista. 6. Valitse ja säädä asetuksia. 7. Luo Apple Watch 6:lle pääsykoodi tai ohita vaihe. 8. Valitse toiminnot ja sovellukset. 9. Odota laitteiden synkronointi ja olet valmis!