Cluse kellot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Kaikki Cluse-kellot ilmaisella ja nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Tarjoamme lisäksi ilmaisen kaiverruksen.

Hollannissa suunnitellut Cluse-kellot kertovat yksinkertaisuudesta ja sen kauneudesta. Ne sopivat jokaiselle naiselle niin nuorelle kuin varttuneemmallekin. Tuotteiden design on minimalistinen, mutta ei missään nimessä tylsä. Niiden klassinen ilme sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Kaikessa on kyse maanläheisyydestä ja hienostuneesta tunnelmasta. Pelkistetyn tyylin ansiosta ne ovat helposti yhdistettävissä erilaisiin asukokonaisuuksiin. Kellon tarkoitus on korostaa parhaita ominaisuuksiasi ja täydentää pukeutumista.

Clusen filosofia

Cluse-kellojen filosofia on luoda minimalista tyylikkyyttä. Luovuus syntyy, kun keskittyy elämän tärkeimpiin asioihin. Kello on paljon muutakin kuin ajannäyttäjä. Se on myös mukana elämän parhaissa hetkissä. Kello pyrkii olemaan osa ihmistä. Jos kaipaat vaihtelua kellosi ilmeeseen, kellotauluja ja rannekkeita on saatavilla useissa eri väreissä. Helposti vaihdettavat rannekkeet auttavat sinua vaihtamaan tyyliäsi nopeasti. Runsaasta rannekevalikoimastamme löytyy jokaiseen makuun erilaisia yhdistelmiä.

Laatua edullisesti

Cluse-kellojen tuotanto on huolellisesti suunniteltu, ja kellojen materiaaleihin on kiinnitetty paljon huomiota. Ideana on alusta alkaen ollut tuottaa hyvää laatua kilpailukykyiseen hintaan. Uusien julkaistavien kellomallejen riittävästä laadusta huolehtii Clusen oma suunnittelutiimi Amsterdamin toimistolla. Verkkokaupastamme löydät laajimman valikoiman Cluse-kelloja naisille. Löydä oma suosikki ja tilaa nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella!


2024 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.