Gul Kellot

4 tuotetta

4 tuotetta

GUL kellot ovat saavuttaneet huippusuosion ruotsissa ja ovat nyt valtaamassa Suomea. GUL on ruotsissa tällä hetkellä toiseksi eniten kelloja myyvä tuotemerkki ja jatkaa kasvuaan kovaa tahtia. GUL valikoimasta löytyy tyylikkäitä kelloja miehille ja naisille, lapsia unohtamatta. Mallistoon kuuluu sporttisempia vaihtoehtoja sekä klassisempia malleja. Tuotteet toimitetaan suoraan omasta varastostamme eli toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää.

GUL lifestylekellot ovat kelloja muotitietoisille ihmisille, jotka haluavat, että kellossa on upean ulkonäön lisäksi huippuominaisuudet! GUL kellot ovat kestäviä, aktiiviseen käyttöön tehtyjä kelloja, ja mallistosta löytyykin niin sporttiset ACTIVE-mallit, tyylikkää CITY-mallit kuin lasten KIDS-mallit.

GUL-tuotemerkki syntyi, kun brittiläinen surfaaja Dennis Cross kyllästyi 60-luvun alussa kylmään Atlantin veteen ja alkoi valmistaa märkäpukuja. GUL-tuotemerkki onkin tänä päivänä tunnettu sekä huippulaatuisista ja tyylikkäistä purjehdus- ja surffausvarusteista että upeista kelloista. Gul rannekellot on suunniteltu ja valmistettu aktiivisille ihmisille vapaa-aikaan, työhön ja juhlaan.

Kellomallistosta löytyy paljon malleja, joissa on naarmuuntumaton safiirilasi. KIDS-malleissa on titaaninen takapohja, joten kellot eivät aiheuta allergioita herkällekään lapselle. Kellojen vesitiiviys on alkaen 10ATM, joten kaikki malliston kellot ovat uimavesitiiviitä.

GUL on merkki ihmisille, jotka eivät halua tinkiä kellon ulkonäöstä eivätkä ominaisuuksista!

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.