HONOR MagicWatch 2

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

HONOR MagicWatch 2 — tyylikäs älykello laadukkailla ominaisuuksilla

HONOR MagicWatch 2 on tyylikäs älykello joka tarjoaa käyttöösi laadukkaat ominaisuudet aktiivisen arjen tueksi. Kirkas aina päällä oleva AMOLED-kosketusnäyttö tekee laitteesta helppokäyttöisen ja laadukkaat materiaalit tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Yhdistä MagicWatch 2 Android-puhelimeen, ja pääset muokkaamaan kellotauluja oman tyylisi mukaisesti. Tämä älykello tarjoaa loistavan akunkeston, jonka ansiosta se soveltuu monipuolisesti hyvinvointisi päivittäiseen seurantaan. Huawein Kirin A1 -järjestelmäpiiri pitää huolen kellon virrankulutuksen nopeasta optimoinnista, jonka ansiosta akku kestää isommassa mallissa jopa 14 päivää ja pienemmässä mallissa jopa viikon.

Tämä älykello on erittäin toimiva pari HONOR-puhelimille, mutta toimii myös hyvin muihin Android-laitteisiin yhdistettynä. Voit käyttää HONOR MagicWatch 2 -älykelloa myös iPhonen kanssa, mutta toiminnot ovat tällöin rajatut. Tutustu HONOR MagicWatch 2 -valikoimaamme ja löydä oma suosikkityylisi. Toimitamme kellon sen alkuperäisessä HONOR-pakkauksessa vain muutaman arkipäivän nopealla toimituksella.

Uusia työkaluja hyvinvoivaan arkeen

Mittaa sykettä, seuraa unta ja tarkkaile stressitasoja. MagicWatch 2 tarjoaa jopa 15 motivoivaa treenitilaa tavoitepainoitteiseen urheiluun, ja kattaa suosikkilajit kuten pyöräilyn, uinnin, juoksun ja lukuisat sisätreenit. Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta pystyt seuraamaan nopeutta ja reittiä erinomaisella tarkkuudella juoksulenkkisi aikana. Kellon monipuolinen juoksuohjelma tarjoaa 13 erilaista opastettua harjoitusta, joiden avulla voit viedä suorituksesi täysin uudelle tasolle. Laadukas sykkeen mittaus toimii myös vedessä, jonka ansiosta MagicWatch 2 on erinomainen valinta myös uimareille*.

Bluetooth-puhelut** tekevät arjestasi helpompaa. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita, kun kellosi on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Kuunteletko mielelläsi musiikkia? Voit tallentaa MagicWatch 2 -älykellolle omat soittolistasi, ja kuuntele musiikkia langattomilla Bluetooth-kuulokkeilla. Voit kuunnella kellolle tallennettua musiikkia myös offline-tilassa! Älykkäät ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla saapuvista viesteistä ja muistuttavat kalenteritapahtumista.

Löydä sinulle sopivin MagicWatch 2 älykello

MagicWatch 2 älykellosta löytyy kaksi eri koko vaihtoehtoa: 46mm ja 42mm. Suuremmat mallit ovat muotoilultaan hieman sporttisemmat, kun taas pienempi ruusukullan värinen Sakura Gold teräsmalli on huomattavasti sirompi. Tyylikäs Sakura Gold -malli on varustettu sirolla mesh-rannekkeella joka antaa älykellolle kauniin korumaisen ilmeen.

Muotoilun lisäksi 42 mm ja 46 mm mallit eroavat toisistaan myös hieman ominaisuuksiensa puolesta. Suurempi MagicWatch 2 (46 mm) tarjoaa mm. pidemmän akunkeston, suuremman resoluution näytön ja Bluetooth-puhelut, jotka on helppo hoitaa kellon sisäänrakennetun mikrofonin ja kaiuttimen ansiosta. Muiden ominaisuuksien puolesta mallit vastaavat toisiaan.

*Huomaathan, että nahka- ja metalliranneke ei sovi uimiseen

**Vain 46 mm malleilla


HONOR MagicWatch 2 — kysymykset & vastaukset

Onko HONOR MagicWatch 2 malleissa eroa?

HONOR MagicWatch 2 on mallien välillä on muutama ero, jotka on hyvä ottaa huomioon kun valitset kelloasi. Erot mallien muotoilussa ja koossa on helppo huomata, mutta suuremmat mallit (46 mm) tarjoavat muutaman lisäominaisuuden joita et löydä pienemmästä MagicWatch 2 Sakura Gold -mallista:

  • Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
  • Puhelut (vastaaminen ja soittaminen), kun kello on yhdistetty älypuhelimeen
  • Pidempi akunkesto (jopa 14 päivää vrt.7 päivää)

Voiko HONOR MagicWatch 2 älykellolla soittaa?

Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita HONOR MagicWatch 2 älykellolla. Huomaa kuitenkin, että tämä ominaisuus on vain saatavilla MagicWatch 2 46 mm -malliin silloin kun kello on yhdistettynä puhelimeen Bluetoothin välityksellä. Älykellossa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin joiden ansiosta sinun on helppo hallita puhelut kellolla. Lisäksi voit tallentaa kellolle suosikkikontaktit.

Milloin HONOR MagicWatch 2 julkaistiin?

HONOR MagicWatch 2 julkaistiin joulukuussa 2019. Suomessa kello on ollut saatavilla tammikuusta 2020 lähtien. Heti julkaisustaan lähtien tämä älykello on ollut erittäin suosittu etenkin HONOR-puhelimen käyttäjien keskuudessa laitteiden erinomaisen yhteensopivuuden ansiosta.