Kapten & Son Kellot

18 tuotetta

Loading...

18 tuotetta

Saksalaista laatua

Kapten & Son on saksalainen kellomerkki, joka panostaa totuttuun saksalaiseen tapaan tuotteiden laatuun. Yritys perustettiin vasta vuonna 2014, joten se on siis melkoisen uusi tekijä kellomarkkinoilla. Ajattoman upeat ja yksinkertaiset Kapten & Son -kellot soveltuvat niin jokapäiväiseen arkikäyttöön kuin myös juhlatilaisuuksiin.

Monipuolinen valikoima Kapten & Son -kelloja

Kapten & Sonin kellotaulut ovat yksivärisiä ja yksinkertaisia designiltaan. Kellotaulut eivät kuitenkaan ole missään nimessä tylsät, vaan merihenkinen Kapten & Son -ankkuri-logo ja roomalaisin numeroin koristellut indeksit kuusi ja kaksitoista tuovat kelloille upean ulkoasun. Kapten & Son -rannekellot toimivat laadukkaillta paristokoneistoilla, ja niiden rungot ovat tehty vain parhaista materiaaleista. Kapten and Sonin rannekelloja on saatavilla niin silikoni-, nahka- ja kuin teräsrannekkeillakin. Rannekeita ja runkoja on saatavilla useilla eri väreillä.

Tyylikästä juhlapukeutumista ja piristystä arkeen

Olitpa sitten etsimässä tyylikästä pukukelloa viimeistelemään juhlapukeutumisesi tai rannekelloa piristämään arkipukeutumistasi, voit olla varma, että löydät meidän Kapten & Son -kellovalikoimasta juuri sinulle sopivan upean ja tyylikkään kellon. Tutustu jo tänään mahtavaan kellovalikoimaamme, ja tilaa itsellesi ikioma Kapten and Son -kello nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella. Kellosi toimitetaan alkuperäisessä rasiassa, jonka lisäksi myönnämme kellollesi kahden vuoden takuun.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.