Komono Kellot

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
Kategoria
Ranneke
Rannekkeen väri
Taulun väri
Rungon väri
Materiaali
Vesitiiveys

7 tuotetta

7 tuotetta

Komono kellot verkkokaupastamme huippunopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Mallistosta löydät kellot niin miehille kuin naisillekkin. Laajennamme Komono mallistoamme jatkuvasti, ja joidenkin mallien saatavuus on rajoitettu. Eli ole nopea ja hanki omasi!

Komono on belgialainen tuotemerkki, jonka tuotteissa on ripaus japanilaista tyyliä. Komono on onnistunut saavuttamaan suuren suosion todella nopeasti luomalla ällistyttävän tyylikkään rannekellojen ja aurinkolasien malliston. Komono kellot ovat edullisia, uniikkeja ja ennenkaikkea tyylikkäitä. Komono rannekellojen valikoima sisältää yksilöllisiä malleja, jotka korostavat käyttäjänsä persoonallisuutta. Malleissa yhdistyvät muoti, minimalistinen design, ajan hengen mukaiset värit sekä lifestyle.  Suosituimpia Komono-mallisarjoja ovat Komono Winston ja Komono Estelle.

Nykyaikaista tyyliä

Tämän belgiassa 2009 perustetun nuoren yrityksen muotoilussa näkyy klassinen yksinkertaisuus ja nykyaikaiset rohkeat muodot. Komono on halunnut yhdistää sekä uutta että vanhaa tyyliä tuoden raikkaita kellomalleja pukeutumiseen. Tyylittelyssä ei olla haluttu mennä liian pitkälle vaan haluttu pienien yksityiskohtien tuovan enemmän näyttävyyttä. Kelloista voit löytää erilaisia muotoja, kuvioita, tyylejä ja värejä. Komono-kelloista voit löytää kaikki globaalin muodin nykyaikaiset piirteet. Intohimo ja unelmointi tuottavat yhdessä huippusuunnittelijoiden kanssa jatkuvasti tyylikkäämpiä kellomalleja jokapäiväiseen pukeutumiseen. Useat eri taiteilijat ympäri maailman ovat osallistuneet Komono-kellojen designin luomiseen. Näiden taitelijoiden avulla mallistosta on saatu huomiota herättävä ja erikoinen.

Uniikkia tyyliä edullisesti

Komono-kellot tarjoavat uniikkia tyyliä, jotka ovat enemmän kuin pelkkiä asusteita. Kellot ovat hinnaltaan edullisia ja sopivat näin jokaisen asustevalikoimaan. Belgialaisten perinteiden mukaisesti myös ammattitaitoon ja laatuun on panostettu suurella antaumuksella. Tutustu näyttävään valikoimaan ja tilaa jo tänään arkea piristävä ajannäyttäjä. Komono-rannekellot toimitetaan varastostamme huippunopealla 1-2 arkipäivän toimituksella ja niille myönnetään 1 vuoden takuu.

payments-logo
2020 All rights reserved.