Lasten Älykellot

8 tuotetta

Lasten älykellot nopeasti netistä

Nykypäivänä lasten arki ja liikkuminen näyttää hyvin erilaiselta verrattuna aikaisempien sukupolvien vastaaviin. Suuri osa koulussa tehtävästä opiskelusta tehdään istualtaan ja vapaa-ajalla ulkona liikkuminen on yhä kasvavissa määrissä muuttunut tietokonepeleihin ja muihin älylaitteiden kanssa tapahtuviin askareisiin. Vanhempien on usein haastavaa pysyä täysin tietoisena etenkin tarha- ja alakouluikäisten lasten liikkumisesta päivän aikana. Varhainen lapsuus on olennainen osa lapsen kehitystä ja siksi onkin erittäin tärkeää että nuoruus perustuu aktiiviseen liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Tätä helpottamaan on kehitelty lasten älykello ja lasten aktiivisuusranneke. Näiden erittäin tervetulleiden välineiden avulla vanhemmat kykenevät seuraamaan lastensa liikkeitä ja pysyä kartalla aktiivisuuden tasosta.

Lasten älykellojen ominaisuudet

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Xplora -kellopuhelimet, joiden avulla lapsi kykenee vastaanottamaan ja lähettämään viestejä ja puheluita. Lasten älykellot ovat täynnä moderneja ominaisuuksia, mutta ovat samalla suunniteltu yksinkertaisiksi käytettäviksi. Edistyneet älypuhelimet puolestaan eivät usein sovellu vielä perheen nuorimpien käyttöön. Älykello lapselle tuo turvaa arkeen, koska vanhemmat voivat määrittää kellosta kenelle lapsi voi soittaa tai kuka lapselle voi soittaa. Samat rajoittimet koskevat myös verkkosisältöjä, jotta lapsesi ei altistu harmilliselle sisällölle tai tee vahingossa sovellusostoja. Ranteessa kuljetettava laite on lapselle myös äärimmäisen käytännöllinen ratkaistu, koska se pysyy aina mukana! Vanhemmat voivat ilmoittaa tai huomauttaa lasta kotiintuloajoista tai kun päivällinen on valmis. GPS -paikannuksen avulla seuraat reaaliaikaisesti missä lapsesi liikkuu päivän aikana. Meidän verkkokaupasta löydät esimerkiksi suositut Xplora X5 play, Xplora XGO2 ja XGO3 -mallit useissa eri väreissä!

Nopea ja vaivaton toimitus

Huolettaako takkuileva toimitus tai stressaava tietämättömyys toimituksen nopeudesta? Ei hätää, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Mahdollistamme tuotteiden toimituksen sinulle 1-2 arkipäivässä, joten voit huoletta antaa meidän hoitaa logistinen osuus. Tarjoamme sinulle myös ilmasta toimitusta, joten saat halutessasi lapsesi uuden kellon ilman ylimääräisiä toimituskuluja. Meillä on aina 60 päivän palautusoikeus, jotta voit olla luottavaisilla ajatuksilla meiltä tilaamisesta. lähetämme kaikki tuotteemme suoraan Suomen varastoltamme, joten samalla tuet kotimaista yritystä! Jos sinua huolettaa mikä tahansa, asiakaspalvelumme vastaa sinulle mielellään.