Muumi Kellot

1 tuote

1 tuote

Verkkokaupastamme muumikellot nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella. Näistä kelloista löydät Muumilaakson tutut hahmot tuomaan iloa elämään. Jokaisella hahmolla on oma filosofiansa, josta voit ammentaa omanlaista positiivista asennetta elämään. Piristä itseäsi tai lastasi hienolla muumikellolla ja tilaa jo tänään! Kelloille myönnetään 2 vuoden takuu!

Muumi-rannekello

Rannekellovalikoimistamme löydät muumikelloja niin lapsen kuin aikuisenkin ranteeseen. Rannekelloista löydät Muumilaakson väen hauskoja hahmoja piristämään rannettasi. Hahmoista löydät mm. hyväntuulisen Muumipeikon, haaveilevan Niiskuneidin, pirteän Pikku Myyn, kepostelevan Haisulin ja kylmän Mörön. Rannekellot ovat loistavia lahjaideoita esimerkiksi lapselle ensimmäiseksi kelloksi. Muumi-rannekellot ovat mielenkiintoisia ja hauskoja ajannäyttäjiä koululaisille, joita voi esitellä kavereille tarinoiden saattelemana. Kellot soveltuvat hienosti kaikenikäisille lapsille ja Muumit ovatkin kaikkien lasten pitkäaikaisia suosikkihahmoja.

Muumi-seinäkello

Hauskoista Muumi-seinäkelloista löydät tutut pienet muumilaakson hahmot. Pikku Myy -seinäkelloista löydät pienen ja pippurisen punamekkoisen nuttura pään. Peloton ja rohkea Myy tykkää seikkailusta, joskin liika uteliaisuus aiheuttaa välillä harmaita hiuksia. Pieni ja pippurinen seikkailija on kuitenkin luonteeltaan aina iloinen ja ystävällinen. Haisuli-seinäkellossa esiintyy jatkuvasti kepposia tehtaileva pieni olento. Haisuli rakastaa pienimuotoista ilkeilyä ja kepostelua, vaikka Muumilaaksonväki saa teot aina selville. Kaikissa Muumi-seinäkelloissa on hiljaiset ja tasaisesti käyvät liukusekuntiosoittimet. Seinäkellot soveltuvat mainiosti makuuhuoneisiin hiljaisuutensa ansiosta.

payments-logo
2020 All rights reserved.