Naisten Gul Rannekellot

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
Kategoria
Ranneke
Rannekkeen väri
Taulun väri

4 tuotetta

4 tuotetta

Naisten GUL rannnekellot ovat hillityn tyylikkäitä. Mallistosta löytyy sporttisempia malleja sekä klassisempia kellomalleja. Naisten GUL kelloissa on vesitiiveys vähintään 100m saakka ja kellojen nahkarannekkeet kestävät myöskin vettä. Monissa malleissa on myös safiirilasi. Näillä ominaisuuksilla on erittäin vaikea löytää vastaavia kelloja tästä hintaluokasta. Kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisissä rasioissa. Toimitusaika vain 1-2 arkipäivää suoraan omasta varastostamme.

Laadukkaat ruotsalaiset naisten Gul-kellot liikkuvaan elämään. Gul naisten rannekellot ovat suunniteltu aktiiviseen elämään ja ne sopivat niin töihin kuin vapaa-aikaan. Kelloissa käytetään tarkasti valittuja laadukkaita materiaaleja, jotta ne kestäisivät liikkuvan elämäntyylin. Naisten Gul-kellot ovat myöskin vedenkestäviä ja ne soveltuvat uimiseen. Vaikka kellot on suunniteltu aktiivisille käyttäjille, niin niiden ulkonäöstä ei ole tingitty. Voit piristää arkea erilaisilla väreillä ja hienoilla yksityiskohdilla.

Tyyliä kohtuuhintaan

Naisten Gul-rannekellot ovat kohtuuhintaisia ja voikin sanoa, että ominaisuuksiin nähden ne ovat hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia. Gul tunnetaan kellojen lisäksi laadukkaista purjehdus- ja surffausvarusteista. Naisten Gul-kelloissa voikin huomata vaikutteita yrityksen perustajan Dennis Crossin surffausharrastuksesta. Naisten Gul-kellot kehittyvät koko ajan, mutta kaksi tärkeintä asiaa niissä halutaan säilyttää, hieno ulkonäkö ja laatu. Gul naisten kelloille myönnetään 2 vuoden takuu. Tilaamalla verkkokaupastamme saat nopean ja ilmaisen 1-2 arkipäivän toimituksen!

payments-logo
2020 All rights reserved.