Paul Hewitt Kellot

17 tuotetta

  1. Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-Sm-W-2M
    Väliaikaisesti loppu
    Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-Sm-W-2M 139,00 €
    83,40 €

17 tuotetta

Paul Hewitt kellot

Paul Hewitt brändi syntyi kun inspiraatiota etsittiin sukupuun sopukoista. Tämä koruihin, kelloihin sekä asusteisiin panostava yritys on omistanut merkkinsä sivistykselliseen hienostobrändiin. Nämä elegantit litteätauluiset kellot edusavat ajattomuutta ja huokuvat vapaa ajan korostamista elämässä. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja niille tehdään erittäin tiukka lopputarkastus. Laatu merkitsee tälle merkille kaikkea. Jotta voidaan taata maksimaalisen hytä laatu, käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja. Täydellisyyttä tavoitellessa tämä merkki antaa kaikkensa, jotaa asiakkaat voivat vuosia eteenpäin nauttia tuotteista.

Valitse itsellesi hyväntuntuinen kello

Nahkan muotoilu on ensiluokkaista ja kellokokoja on jopa useita erilaisia. Nämä kellot kuin niihin sopivat korutkin luovat vision huolettomasta ja vapaasta elämästä. Nahkan tikkaukset ovat hyvin huoliteltuja ja yhdistettynä esimerkiksi vöiden kankaaseen syntyy hyvin hienostunut yhdistelmä. Materiaalina rannekkeissa on käytetty pääsääntöisesti nahkaa sekä kangasta, mutta myös ruostumattomasta teräksestä löytyy malleja.

Paul Hewitt, Sailor line

Sailor line kellot ovat vahvasti vapaa-aikaan suunnattuja, nimensäkin perusteella purjehdukseen suunnattu kellomallisto. Tämä laivastohenkinen sarja huokuu merenkohinaa ja tuntuu todella hyvältä ranteessa. Suurehkolla näytöllä varustetut kellot pelkistetyllä kellotaululla luovat hyvin sivistyneen, mutta huolettoman tunnelman. Tämä miehille sekä naisille suunnattu mallisto on uusinta tuotosta Paul Hewitiltä ja on saanut hyvän vastaanoton. Sarja on luonnollinen jatkumo tuoteperheen tuotannolle ja upea sarja ei jää muiden varjoon. Katso myös muut mallistomme.

payments-logo
2020 All rights reserved.