Rotary Kellot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Rotary valmistaa laadukkaita sveitsiläisiä kelloja. Brändi on voittanut useita kelloalan palkintoja ympäri maailman ja se tunnetaan klassisista kelloistaan. Kellomerkki on perustettu jo vuonna 1895. Se on vanhin perheomisteinen ja saman perheen johtama sveitsiläinen kellomerkki. Yritystä pyörittää Dreyfussin perhe ja toimitusjohtajana toimii Robert Dreyfuss.

Yrityksen perustaja Moise Dreyfuss oli omistautunut kauniiden, ajattomien ja eleganttien kellojen rakentamiseen. Hänen tarkkuutensa ja fokuksensa johti siihen, että brändin tunnettavuus kasvoi nopeasti. Yrityksen ensimmäinen toimisto perustettiin jo 12 vuoden jälkeen Iso-Britanniaan. Rotary-kellojen tunnettu logo sai alkunsa sodan jälkeen vuonna 1925. Tämän jälkeen kellojen suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin. Nyt kelloja myydään 35 maassa ympäri maailmaa. Kaikki Rotary-rannekellot ovat vesitiiviitä.

Sodasta kasvuun

Toinen maailmansota oli merkittävä tekijä yrityksen kasvulle. Vuonna 1940 siitä tuli Britannian armeijan virallinen kellotoimittaja. Sodan seurauksena armeija tarvitsi valtavan määrän kelloja. Sota laittoi kelloja liikkeelle ja Rotary-kelloja alkoi löytymään lähestulkoon joka kodista. Tämän seurauksena brändi jäi ihmisten mieliin pysyvästi Iso-Britanniassa. Vuonna 2006 Rotary-kellot äänestettiin Isossa-Britanniassa yhdeksi parhaimmista tuotemerkeistä saaden "superbrands"-tittelin.

Takuu

Rotary-rannekelloille myönnetään vuoden kansainvälinen takuu, joka kattaa kellon mahdolliset valmistusvirheet.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.