Samsung Galaxy Watch4

27 tuotetta

Samsung
Varastossa
319,00 €
169,00 €
Samsung
Väliaikaisesti loppu
149,00 €
109,00 €

Samsung Galaxy Watch4 ja Watch4 Classic — laadukas älykello Android-käyttäjille

Samsung Galaxy Watch 4 ja Watch 4 Classic -älykellot on suunniteltu auttamaan sinua voimaan paremmin arjessa. Löydä uutta intoa arkiliikuntaan ja ota parempi ote yöunista ja palautumisesta. Kellon monipuoliset toiminnot tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon liikunnan ja levon tasapainon. Samsung Galaxy Watch4 on kuin digitaalinen hyvinvointivalmentaja ranteellasi, joka ohjaa sinua kohti aktiivisempaa arkea omien tavoitteiden ja tason pohjalta. Katso myös Samsung Galaxy SmartTag2 -paikannin, jonka avulla löydät tärkeät tavarasi entistä nopeammin!

Kellon uusi Google Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä antaa sinulle monta uutta toimintoa käyttöösi. Monipuolisen sovellusvalikoiman joukosta voit puolestaan poimia juuri tarvitsemasi lisäominaisuudet arkesi tueksi. Voit käyttää älykelloa viestien lähettämiseen, musiikin ja podcastien kuunteluun Spotify-sovelluksen kautta, lähimaksuihin tai vaikka kelloon yhdistettyjen kodinkoneiden etäohjaukseen. Kaikki tämä löytyy nyt ranteeltasi!

Samsung Galaxy Watch4 ja Watch4 Classic -älykello on suunniteltu pelaamaan saumattomasti yhteen muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa. Kello on helppo yhdistää Samsung Galaxy -puhelimen tai Samsung Buds -kuulokkeiden pariksi. Näiden lisäksi kello soveltuu myös hyvin muiden Android-laitteiden pariksi.

Kevyt, tyylikäs ja tehokas älykello

Samsung Galaxy Watch4 on älykello, joka näyttää hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa klassisen ilmeensä ansiosta. Valitse suosikkisi monipuolisesta värivalikoimasta, ja muokkaa kelloa oman tyylisi mukaisesti vaihtamalla kirkkaan AMOLED-näytön ilmettä tyylikkäillä teemoilla. Kellon kirkkaalta näytöltä voit katsoa videoita vaikuttavalla tarkkuudella kellon pienestä koosta huolimatta.

Kevyt älykello on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jonka ansiosta sitä on mukava pitää ranteessa vuorokauden jokaisena hetkenä. Uusi OneUI-käyttöliittymä tekee kellon käyttämisestä puolestaan nopeaa ja mutkatonta. Galaxy Watch 4 Classic -mallissa on lisäksi näppärä kierrettävä kehä jota voi käyttää kellon toimintojen ohjaukseen. Pitkäkestoisen akun ansiosta tämän älykellon toiminnoista voi todella ottaa kaiken ilon irti. Vedenkestävä Samsung Galaxy Watch4 on yhtä aikaa tyylikäs, laadukas ja käytännöllinen.

Mitä jos tekisimme arjestasi hieman helpompaa?

Uusi Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä tuo Google-suosikit ranteelle. Suunnista perille Google Maps -karttojen avulla ja maksa ostoksesi kellon Google Pay -sovelluksella. Koe älykellon antama vapaus hallita arjen askareita suoraan kellon näytöltä. Kellon SmartThings-toiminnolla voit nyt ohjata kotisi verkkoon yhdistettyjä laitteita kun taas SmartThings Find -toiminto auttaa kadonneiden tavaroiden löytämisessä. Helppoa, eikö?

Samsung Watch4 -kelloilla on valmistajan myöntämä 2 vuoden takuu. Toimitamme tuotteemme aina niiden alkuperäisissä pakkauksissa nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella.

Samsung Galaxy Watch4 — FAQ

Mitkä ovat Samsung Galaxy Watch 4 ja 4 Classic -kellojen erot?

Suurin ero Samsung Galaxy Watch 4 ja 4 Classic kellojen välillä on kellojen muotoilussa. Classic malli on hieman suurempi ja siinä on kierrettävä kehä. Perusmalli taas on olemukseltaan hieman sporttisempi saatavilla useammassa eri värissä. Kelloissa on sama käyttöjärjestelmä ja samat sensorit.

Ovatko Samsung Galaxy Watch 4 ja iOS yhteensopivat?

Samsung Galaxy Watch 4 ja iOS eivät ole yhteensopivia. Galaxy Watch 4 -mallia ei siis voi yhdistää Applen iPhone -älypuhelimeen. Suosittelemme tätä älykelloa Android-käyttäjille. Samsung Galaxy Watch 4 on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa.

Milloin Samsung Galaxy Watch 4 julkaistiin?

Samsung Galaxy Watch 4 julkaistiin ensimmäisen kerran 11. elokuuta 2021 Samsung Unpacked -tapahtuman yhteydessä. Samsung Galaxy Watch 4 että Watch 4 Classic julkaistiin samaan aikaan.