SEIKO Premier Kellot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Seiko Premier -mallistossa on yhdistetty kaikki Seikon parhaat ominaisuudet. Premier-mallisto on erittäin monipuolinen, hyvin suunniteltu ja sen tyylissä on selkeä jatkumo. Seiko Premier-rannekellot ovat tyyliltään klassisia ja ne ovat niin sanottuja pukukelloja. Niiden rungot ovat laadukasta ruostumatonta terästä ja ne ovat vesitiiviitä 100 metriin saakka. Kellotauluja suojavat safiirilasit, jotka ei naarmuunnu ja heijastele.

Puhdas tyyli ja ohuet mittasuhteet

Seiko Premier -kelloissa on kaikki klassisen pukukellon piirteet. Kellojen design on erittäin hienostunut ja ne eivät tarvitse timantteja tai mitään huomiota herättäviä yksityiskohtia. Premier-kellojen yleisimpiä tunnusmerkkejä ovat roomalaiset numerot indekseinä, tyylikkäät viisarit ja ripaus modernia tyyliä. Kellotaulut ovat myöskin ilmeeltään erittäin rauhallisia. Kokonaisuuden viimeistelee laadukkaat rannekkeet, jotka ovat nahkaa tai ruostumatonta terästä. Seiko Premier -rannekellot ovat takuuvarmaa japanilaista ammattitaitoa.

Tyyliä miehille ja naisille

Seiko Premier -rannekelloja on saatavilla niin miehille kuin naisille. Premier -mallistosta löydät automaatti-, kvartsi- ja kinetickoneistolla varustettuja kelloja. Seiko Premier -kelloissa yhdistyy klassinen ja moderni tyyli. Designissa on haettu luovaa harmoniaa vastakohtien väliltä. Lopputulos on erittäin elegantti, mutta niistä löytyy myös sopivasti rohkeaa muotoilua. Seiko Premier-mallisto ilmentää tyylien herkkää yhdistymistä erittäin onnistuneella ja hienostuneella tavalla. Kaikki Seiko Premier -rannekellot verkkokaupastamme nopealla ja ilmaisella 1-2 arkipäivän toimituksella!