Smile Solar kellot

19 tuotetta

19 tuotetta

Hymyssä suin herkän ihon puolesta!

Japanilaisen Q&Q:n valmistama Smile Solar -sarja on täynnä toinen toistaan räväkämpiä rannekelloja, jotka sopivat mainiosti niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Kellot ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja kaiken lisäksi täysin allergisoimattomia. Tyyliltään Smile Solar -tuotteet ovat pirteitä ja tuovat nimensä mukaisesti hymyn kantajansa huulille!

Smile Solar -kellot käyvät valoenergialla, mutta 3,5 kk kestävän varauksensa ansiosta niiden toiminta on mutkatonta myös kaikkein pohjoisimmilla leveysasteilla. Patterien vaihtoa ei näin ollen tarvita. Ympäristön hyvinvointia tukevat myös valmistuksessa käytetyt materiaalit, sillä kellojen ulkokuori rakentuu lähes kokonaan kierrätysmuovista.

Muovisia osia tuotteissa ovat paitsi runko ja ranneke, myös solki ja takakansi. Tämä takaa huolettoman käyttökokemuksen myös niille, joiden ihoa rannekellot tavallisesti ärsyttävät. Vesipedoille Smile Solar on niin ikään täydellinen valinta - kellot nimittäin kestävät loistavasti uimista ja joissain tapauksissa myös pidempää sukeltamista.

Värikkäät ja edulliset Smile Solar -kellot ovat hauska idea esim. festarikesän asusteiksi. Bailaa antaumuksella, pulahda välipäivinä järveen virkistäytymään ja piristä seuraavaa reissua vaikkapa aivan uudella väriyhdistelmällä! Kaikissa malliston tuotteissa on koneistoa koskeva vuoden takuu ja toimitus tapahtuu tutun nopeasti 1-2 arkipäivän kuluessa!

payments-logo
2020 All rights reserved.