Spinnaker Kellot

31 tuotetta

Loading...

31 tuotetta

Kattava valikoima upeita Spinnaker-rannekelloja

Spinnakerin mallistosta löydät laajan valikoiman kelloja, jotka ovat suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Brändin taustalla on intohimo valmistaa tyylikkäitä ja ennen kaikkea käyttöä kestäviä kelloja, jotka palvelevat käyttäjäänsä vuosia. Spinnakerin periaatteisiin kuuluu ajatus siitä, että ulkonäkö on tärkeä osa kokonaisuutta, mutta tyyliä ei saa tavoitella käytännöllisyyden kustannuksella. Spinnaker testaakin heidän kellonsa vastaamaan korkeita standardeja varmistaakseen etteivät ne petä käyttäjää kriittisissä hetkissä.

Merten valloitus tähtäimessä alusta lähtien

Spinnaker on vahvasti painottunut meriteeman ympärille kellojensa designissa ja tämä näkyykin vahvasti niiden värityksissä sekä muotokielissä. Kellojen koneistoina on käytetty kellomaailmasta tuttuja, luotettavia työjuhtia niiden tarjotessa erinomaiset ominaisuudet, kuitenkin pitäen kellojen hinnat vielä kilpailukykyisinä.

Spinnakerin mallistosta voi huomata kuinka kellot ovat saaneet vahvasti vaikutteita historiallisista sukeltajankelloista kuitenkin lisäten vielä oman vivahteensa näihin. Yleisilmeeltään kellot ovat hyvin tyylikkäitä ja jopa leikkisiä kuitenkin sopien loistavasti moneen tilanteeseen ja asuun. Äärimmäisen kilpailukykyiset hinnat sekä loistavat ominaisuudet tekevät Spinnakerin valikoimasta varsin houkuttelevan monelle. Huolitellut yksityiskohdat sekä luotettavat koneistot pitävät huolen, että Spinnaker-kellot ovat upeita katseltavia sekä varsin luotettavia vuosiksi eteenpäin. Spinnakerin valikoiman löydät Keskisen Kellon verkkokaupasta, nopealla 1-2 arkipäivän ilmaisella toimituksella.


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.