Thomas Sabo Kellot

78 tuotetta

Loading...
 1. Thomas Sabo WA0215
  Väliaikaisesti loppu
  Thomas Sabo WA0215
  249,00 €
 2. Thomas Sabo WA0299 Karma
  -33%
  Väliaikaisesti loppu
  Thomas Sabo WA0299 Karma 298,00 €
  199,00 €
 3. Thomas Sabo WA0305 Rebel With Karma
  -32%
  Väliaikaisesti loppu
  Thomas Sabo WA0305 Rebel With Karma 349,00 €
  239,00 €

78 tuotetta

Huipputyylikkäät ja suositut Thomas Sabo kellot nopeasti ja helposti suoraan varastostamme. Thomas Sabo rannekellojen toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää ja ne toimitetaan postikuluitta

Thomas Sabo on yksi maailmanjohtavia brändejä miesten ja naisten korujen, kellojen ja kauneudenhoitotuotteiden suunnittelussa ja myynnissä. Yritys kiinnittää erityisen paljon huomiota yksityiskohtiin ja haluaa muotoilun perustuvan trendeihin. Mallistossa on enimmäkseen klassisia ja elegantteja malleja, mutta myös muotoilultaan mahtipontisia tuotteita löytyy. Sabo-kellojen on haluttu olevan yksilöllisiä, mutta samaan aikaan yhdenmukaisia siten että niitä voi yhdistellä täydellisesti toisiinsa esimerkiksi Thomas Sabo -korujen kanssa.

Persoonallisia rannekelloja

Tuotevalikoimamme huipputyylikkäät Thomas Sabo -kellot tarjoaa naisille ja miehille korkeatasoisia rannekelloja, jotka sopivat jokaiseen tilanteeseen oli sitten illallinen tai cocktail-juhla. Thomas Sabo -rannekellot ovatkin ilmeeltään varsin persoonallisia. Yrityksen tavoitteena on tarjota jokaiselle asiakkaalle ihanteellinen lisä jokaiseen asuun ja tilaisuuteen. Niiden avulla voit uudistaa tyyliäsi päivittäin, ajattomista klassikoista rohkeampaan rock-tyyliin. Brändin tavoitteena on luoda tuotteita, jotka ilahduttavat ja kiehtovat ihmisiä. Päämääränä on jatkuvasti luoda trendikkäitä innovaatioita, jotka innostavat asiakkaita. Sabo haluaa levittää uniikkia sanomaa tyylin kautta. Tuotteiden työnlaatuun ja materiaaleihin on panostettu. Suunnittelustandardit on pidetty korkeina. Kaikki kellot valmistetaan laadukkaista materiaaleista kuten ruostumattomasta teräksestä, keramiikasta ja nahkasta.

Thomas Sabon historia

Thomas Sabo yritys perustettiin vuonna 1984. Vuosikymmen loppuun mennessä yrityksestä kehittyi menestyvin brändi saksaa puhuvissa maissa innovatiivisilla hopeakoruilla. Vuonna 1998 avautui ensimmäinen myymälä Frankfurtiin. Vuosien saatossa kivijalkaliikkeitä avautui kaupunkien parhaimmille paikoille sekä myyntipisteitä johtaviin tavarataloihin. Brändin alkutaipaleella yritys keskittyi koruihin ja sen vuonna 2006 Charm Club -kokoelma oli jättimenestys. Asiakkaiden intohimo on pysynyt järkkymättömänä huippuyksityiskohtaiseen Charm valikoimaan vielä tänäkin päivänä. Vuonna 2009 yritys aloitti Thomas Sabo -rannekellojen myynnin. Tänä päivänä yritys toimii yhteistyössä 2 800 partnerin kanssa ja sillä on 312 myymälää maailmanlaajuisesti. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 1860 työntekijää.

payments-logo
2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.