Timberland kellot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Timberland on amerikkalainen tuotemerkki, joka tunnetaan parhaiten kengistä ja luonnonläheisistä väreistä. Timberland-kellojen design edustaa tuotemerkille ominaista kasuaalia tyyliä.

Timberlandin historia

Timberland aloitti huippumuodikkaiden, New Englandin haastavat sääolosuhteet kestävien, keltaruskeiden kenkien valmistuksen jo yli 40 vuotta sitten. Nopeasti myös suomalaiset huomasivat laadun olevan erinomainen Suomen vaativiin olosuhteisiin. Nyt tätä ylivertaisesta laadusta tunnettua nahkaa käytetään myös Timberland kellojen rannekkeissa, jotka sopivat asusteeksi kasuaaliin tyyliin muotitietoisille ihmisille!

Street & outdoor style

Timberland on yksi maailman tunnetuimmista lifestyle-tuotemerkeistä! Timberland on amerikkalainen tuotemerkki, joka yhdistää tuotteissaan uniikin tyylin, erinomaisen laadun sekä ekologisuuden. Timberlandin tuotevalikoimasta löytyvät tänä päivänä niin kengät, vaatteet kuin asusteetkin. Timberland rannekelloja myydään ympäri maailmaa. Timberlandin kellomallistosta löytyy uniikkeja kelloja luonnonnahkaisilla, kasuaaleilla rannekkeilla sekä sporttisilla kumirannekkeilla. Kellot ovat tuotemerkin tyylille uskollisia uniikkeja malleja, jotka seuraavat tämän päivän trendejä!

Ekologinen tuotemerkki

Timberland tunnetaan upean tyylinsä ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi EKOLOGISUUDESTA! Ekologinen ajattelu on mukana Timberlandin tuotannossa alusta loppuun saakka; raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen asti. Timberland käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja ja on tunnettu muun muassa käyttämästään kierrätetystä kumista, ’Green Rubber’, PET kierrätyspullojen hyödyntämisestä tuotteissa ja käyttämästään luonnonnahkasta. Timberlandillä on käytössään tuotantoa mittavaa Green Index, Timberland onkin saanut egologisista tuotteistaan lukuisia palkintoja ja tunnustuksia ympäri maailman!


2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.