XPLORA Kellot

5 tuotetta

5 tuotetta

XPLORA perustettiin selkeällä tavoitteella ja visiolla: perheiden yhdistäminen samalla, kun lapset voivat tutkia maailmaa ja leikkiä turvallisesti ilman älypuhelimien tuomia riskejä.

XPLORAN perustajat huomasivat, ettei lapsille ole suunniteltu sopivia mobiililaitteita, jonka seurauksena yhä nuoremmat koukuttuivat älypuhelimiin. Älypuhelimet avaavat ovia monille haittatekijöille. Erityisesti huolenaiheena ovat olleet riskitekijät, jotka liittyvät esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, nettikiusaamiseen, internetiin sekä pääsyyn sopimattomille sivustoille. XPLORA uskoo lasten suojelemiseen näyttö- ja peliriippuvuudelta, sosiaalisen median haitoilta ja internetin sopimattomalta sisällöltä. Heidän ratkaisu ongelmaan olivat XPLORA rannekellopuhelimet. Useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön jälkeen ensimmäinen XPLORA-tuote julkaistiin vuonna 2016. XPLORA on käynnistänyt #goplay liikkeen, joka kannustaa lapsia liikkumaan.

XPLORASTA on vuosien varrella kasvanut pienestä lasten älylaitteita valmistavasta startup yrityksestä Euroopan johtavin lasten kellopuhelinten valmistaja. XPLORA on saavuttanut nykyisen tavoitteensa keskittymällä tavoitteeseensa pitää lapset turvassa, aktiivisina ja terveinä. XPLORA yhtiöllä on toimistot Suomessa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Norjassa ja Ruotsissa, ja laajenee parhaillaan myös muihin Euroopan maihin. Maailmanlaajuisesti yli 350.000 käyttäjää ympäri maailmaa luottaa XPLORAN tuotteisiin, jotka ovat arvostetuimpia ja luotettavimpia tuotteita omassa kategoriassaan.

payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.