Rosefield The Octagon XS White Sunray Steel Duotone Silver Gold OWDSG-O62

Ei varastossa

SKU: 53757

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Rosefield The Octagon XS White Sunray Steel Duotone Silver Gold OWDSG-O62 on kaunis naisten rannekello, jonka suorakulmion muotoinen kullanvärinen runko on kooltaan 19,5 x 24 x 7 mm. Runkoon kiinnittyy kaksivärinen teräsranneke. Mineraalilasin alla suojassa on valkoinen sunray-kellotaulu. Rosefield The Octagon XS OWDSG-O62 kuuluu vesitiiviysluokkaan 30m / 3atm eli se on roiskevesitiivis.

Kaikilla Rosefield-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 53757
Brändi Rosefield
Kaiverrus 10
Rungon leveys 20 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Ei
Materiaali Metalliseos
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon paksuus 7
Rannekkeen pituus 140 - 190 mm
Rungon väri Kulta
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 2 vuotta
mpn OWDSG-O62