Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite SM-R510NZAAEUB

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 89.00 €
Normaalihinta: 229.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 229.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 64456

Nosta soundisi uudelle tasolle Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite SM-R510NZAAEUB in-ear-kuulokkeilla

Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite SM-R510NZAAEUB -nappikuulokkeet tarjoavat tasapainoisen äänielämyksen ja monipuolisen käyttökokemuksen täysin uudella tavalla. Nämä päivitetyllä 24-bittisellä Hi-Fi-äänellä sekä vastamelutoiminnolla varustetut bluetooth-kuulokkeet toistavat äänet niiden alkuperäisellä laadulla - laitteesta riippumatta. Aiemmin vain Samsung-puhelimista ja televisioista tuttu 360 Audio on saatavissa nyt myös näissä uusissa in-ear kuulokkeissa, ja se tunnistaa äänen lähteen ja varmistaa, että jokainen äänielämys on kuin olisit seuraamassa tapahtumaa paikan päällä. Täydellisen mukavuuden viimeistelee päivitetty ilmavirtatekniikka, joka auttaa vähentämään korvakäytävän painetta sekä uusi, entistä ergonomisempi koko, joka on 15 prosenttia pienempi verrattuna ensimmäisen sukupolven Pro Buds-bluetooth-kuulokkeisiin. Tästä syystä 5,5 grammaa painavat nappikuulokkeet istuvat mukavasti korvissa pitkiäkin aikoja.

Entistä laadukkaampi vastamelutoiminto ja käyttäjäystävällisyys

Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite SM-R510NZAAEUB -kuulokkeet ovat nyt entistä miellyttävämmät käyttää. Auto Switch-toiminto sekä päivitetty vastamelutoiminto takaa, että kuulokkeita on helppo käyttää eri laitteiden välillä riisumatta kuulokkeita tai säätämättä asetuksia. Samalla kolme mikrofonia, joilla on korkea SNR-suhde, eliminoi kaikki ympäristön häiritsevät äänet, jopa tuulenvireen, mikä takaa nautinnollisen äänielämyksen vaikka ulkoilmassa - ilman, että sinun ei tarvitse koskea äänenvoimakkuuteen.

Kun puhelimesi soi ja alat puhua, vastamelutoiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä, minkä johdosta Samsung Galaxy Buds2 Pro käyttö on todella vaivatonta eri toimintojen välillä. Auto Switch -toiminto takaa, että voit käyttää kuulokkeita Samsung-puhelimen, television ja tabletin kanssa, ja vastata jopa puhelimeen kuulokkeilla samalla kun katsot televisiota. Kaikki hoituu nyt kätevästi kuulokkeiden avulla nostamatta puhelinta tai kaukosäädintä*.

Koe yhteinen ääni

Oletko koskaan halunnut jakaa ystäväsi kanssa ääntä kuulokkeista? tai halunnut kuunnella puolisosi kanssa musiikkia kun lapsen nukkuvat? Nyt äänen jakamiseen ei tarvitse enää erillisiä äänipiuhoja, vaan Auracast™ broadcast mahdollistaa saman äänen kuuntelemisen kuulokkeiden avulla. Valitse vain Samsung-puhelimesi tai tablettisi asetuksista Auracast broadcast-lähetyksen samalla tavoin kuin valitsisit vaikka Wifi-verkon, ja kuuntele lähetystä ja jaa yhteinen ääni Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite-kuulokkeilla.

SmartThing Find - löydä kadonneet kuulokeet

Oletko koskaan etsinyt kuulokkeita laukusta, autosta tai talon sisältä. Kun sinulla on käytössä Samsungin puhelin, löydät kuulokkeesi helpommin. Uusi SmartThing Find** helpottaa kadonneiden Samsung Galaxy Buds2 Pro -bluetooth-kuulokkeiden etsimistä. SmartThing Find näyttää missä kuulokkeesi ovat, riippumatta siitä ovatko ne latauskotelossa vai ei, ja jopa silloin kun niissä on akku loppu. Tällöin SmartThing Find löytää Buds2 Pro-bluetooth-kuulokkeiden viimeisen sijainnin. Kytkemällä päälle SmartThing Find-sovelluksen hälytykset, integroitu hälytys lähettää ilmoituksen puhelimeesi, jotta et vahingossa unohda kuulokkeitasi.

Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite SM-R510NZAAEUB ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Dynaamiset kaksisuuntaiset kaiuttimet luovat vivahteikkaan ja tasapainoisen äänimaailman
 • Kuuden SNR-mikrofonin järjestelmä takaa tehokkaan vastamelutoiminnon
 • Äänen tunnistus kytkee pois vastamelutoiminnon
 • Smart Thing-find kuulokkeiden etsintä
 • 360 Audio
 • AirVent
 • Akun kesto: noin 5 tuntia musiikintoistoaikaa (vastamelotoiminto päällä), ja 8 tuntia (ei vastamelutoimintoa). 18 tuntia kuunteluaikaa latauslaatikon kanssa. 14 tuntia pelkkää puheaikaa.
 • Auto Switch - Helppo synkronoida ja vaihtaa eri Samsung-laitteiden välillä
 • Koko: 21.6 x 19.9 x 18.7 mm
 • Latauskotelon mitat: 50.2 x 50.1 x 27.7 mm
 • Paino: 5.5 g per kuuloke, 43.4 g latauskotelo
 • Yhteensopivuus: Bluetooth 5.3
 • Vedenkesto: IPX7 (Pelkät kuulokkeet. Ei suositella uimiseen eikä rantakäyttöön. Kuivaa kädet ennenkuin kosket kuulokkeisiin, ja jos kuulokkeet on märät, ne tulee kuivata ennen latauskoteloon laittamista.)
 • Mikrofonit: 3 mikrofonia ja sisäinen äänentallennusyksikkö (VPU) per kuuloke
 • Kaiutin: dynaaminen 2-tie, basso ja diskantti
 • Lataus: langaton / USB-C

*AutoSwitch toimii vain Samsung-laitteilla.

**SmartThings Find -sovellus on käytettävissä vain Samsung Galaxy -laitteissa, joissa on Android 8 tai uudempi.

Huomioithan, että joitakin tuotteita ei voi palauttaa terveys- tai hygieniasyistä, jos suljettu pakkaus on avattu. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi kuulokkeet. Lue lisää palautusehtosivultamme.

SKU 64456
Brändi Samsung
Vastamelutoiminto Kyllä
Mikrofoni Kyllä
Latauskotelo Kyllä
Kuulokkeen malli In-ear
Langattomat/Langalliset Langattomat
Väri Harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn SM-R510NZAAEUB