Samsung Galaxy Watch4 Bluetooth Black 40 mm SM-R860NZKAEUD

 • Erittäin tyylikäs ja ajaton muotoilu
 • Kattavat ominaisuudet arkea helpottamaan ja urheiluun
 • Helposti kustomoitavissa juuri sinun näköiseksi
269,00 € 169,00 € Säästät: 100,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
48693

Samsung Galaxy Watch4 Bluetooth Black 40 mm SM-R860NZKAEUD -älykello – äärimmäistä nopeutta ja innovatiiviset hyvinvointiominaisuudet

Samsung Galaxy Watch4 Bluetooth Black 40 mm SM-R860NZKAEUD-älykello tarjoaa ennennäkemättömiä ominaisuuksia entistä kompaktimmassa koossa, tarkemmalla näytöllä, nopeammalla käyttöliittymällä ja täysin uudenlaisella sensoritekniikalla. Watch 4 on varustettu suurella 1,2 tuuman sAmoled-näytöllä, joka on helppo mukauttaa juuri omiin tarpeisiin sopivaksi, ja Exynos W920-prosessori ja Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä takaavat, että kello on aina mukava ja ennen kaikkea nopea käyttää (*20 % nopeampi prosessori edellisiin malleihin verrattuna).

Samsung Galaxy Watch4 Bluetooth Black 40 mm -älykello on varustettu pyöreällä, mustalla Armor-alumiinikehällä ja fluoroelastomeerirannekkeella, joka on helppo yhdistää omaan tyyliin, olit sitten töissä tai vapaa-ajalla, ja myös kellon näytön ilmeen voi helposti helposti aina tyyliin sopivaksi. Googlen laajasta valikoimasta on helppo valita kelloosi ne sovellukset, jotka palvelevat juuri sinun tarpeitasi, ja Watch4-älykellon avulla nautit yli 90 urheilulajista, suunnittelet juoksulenkkisi, näet oman hyvinvointisi avainluvut, ja analysoit edistymistä uuden BIA-kehonkoostumusmittauksen avulla. Kokonaisuuden viimeistelee pitkä akunkesto, ostostenmaksumahdollisuus Google Pay suoraan ranteessasi, ja mahdollisuus liittää kello kätevästi kaikkiin muihin Samsung-laitteisiisi kuten kuulokkeisiin tai omaan puhelimeen.

Ohjelmistopäivitys tuo uusia ominaisuuksia

Samsung Galaxy Watch4 -kellot saivat 10.2.2022 uuden ohjelmistopäivityksen, joka toi kelloon uusia treenimuotoja, ominaisuuksia ja kellotauluja. Nyt voit tarkastella yhdestä näkymästä Samsung Health -sovelluksella, kuinka lähellä omat paino-, rasvaprosentti-, ja lihasmassatavoitteet ovat. Kello lisäksi mittaa nyt reaaliajassa maksimaalista hapenottokykyä eli VO2max-arvoa. Kovan treenin jälkeen kello arvioi, kuinka paljon kehosta on poistunut nestettä hikenä, ja kertoo, kuinka paljon sinun tulisi juoda. Watch4-kellon unen- ja palautumisen seuranta on nyt entistäkin tarkempaa. Älykellossa on myös toiminto, joka automaattisesti kytkee SmartThings-verkostoon kytketyt laitteet pois päältä, kun kellon käyttäjä nukahtaa. Tämän kaiken lisäksi kello on saanut kasan uusia kellotauluja, joiden avulla yhdistät kellotaulun uusien rannekkeiden värimaailman kanssa.

Iloa ja motivaatiota liikkumiseen kehonmittauksen avulla

Tähän saakka mikään älykello ei ole kyennyt tarjoamaan kaikkia yksityiskohtia terveydentilasta, ja usein älykellon tueksi on otettava muita terveydellisiä laitteita ja analyysejä kokonaiskuvan saamiseksi ja edistymisen mittaamiseksi. Samsung Watch4 on täysin uudenlainen älykello, joka paitsi mittaa paitsi veren happisaturaatiota, verenpainetta, unta, aktiivisuutta ja suoritustasi, se tarjoaa nyt myös täysin uuden BIA-sensorin, joka mittaa kehonkoostumusta verenpaineen ja EKG:n. Kehonkoostumusmittaus on työkalu, joka soveltuu kaikille painonhallinnasta ja kehonkoostumuksestaan kiinnostuneille, ja mittauksen avulla on helppo selvittää oma lähtötilanne sekä seurata omaa edistymistä entistä tarkemmin.

EKG ja verenpainemittaus (Samsung Health Monitor)*

EKG ja verenpainemittaus* vaatii Galaxy-älypuhelimen, jossa on Android 7.0 tai uudempi. Toimii vain seuraavilla malleilla: Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2 ja Galaxy Watch4.

Tarkkuuden varmistamiseksi käyttäjän tulee kalibroida laitteensa vähintään neljän viikon välein. Käyttäjän tulee mitata verenpaine lepotilassa, samalla tavoin kuin tavallisella verenpainemittarilla mitattaessa. Verenpaineen mittaus tai Samsung Health Monitor -sovellus eivät voi diagnosoida korkeaa verenpainetta tai muita vastaavia tiloja, eivätkä tarkistaa sydäninfarktin merkkejä. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan pätevän sairaanhoitohenkilöstön käyttämiä perinteisiä diagnoosi- ja hoitomenetelmiä. EKG-käyrän tallennus tai Samsung Health Monitor -sovellus eivät koskaan etsi sydäninfarktin merkkejä. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan perinteisiä diagnoosi - ja hoitomenetelmiä.

Watch4:n BIA-sensori kertoo sinulle helpolla luvulla kehon rasvaprosentin, lihasmassan määrän, kehon nestepitoisuuden, perusaineenvaihduntaluvun (BMR) ja painoindeksin, ja mittauksen avulla on helppo nähdä, kuinka oma aktiivisuus näkyy esimerkiksi lihasmassan lisääntymisenä. Mittaus on helppo tehdä suoraan ranteesta kahden sormen painalluksella, ja sen avulla näet, miten aktiivisuutesi on vaikuttanut kehosi koostumukseen ja miten mahdollisesti voit kehittää omaa aktiivisuuttasi ja päästä haluamiisi tuloksiin.

Työkalut optimoituun treenaamiseen ja hyvää uneen

Kehonmittauksen lisäksi Watch4 avulla on helppo seurata myös muita avainlukuja, kuten unta, verenpainetta ja happisaturaatiota suoraan Samsung Health-sovelluksesta. Unianalyysin, happisaturaation ja sykemittauksen avulla on helppo analysoida oman suorituksen tehokkuutta sekä omaa palautumista. Watch4 sisältää lisäksi myös parannellun unianalyysin, joka mittaa unen eri vaiheet, kun nukut tai lepäät. Parannettujen mittausvaihtoehtojen ansiosta voit mitata useita unenlaatua mittaavia tekijöitä, ja kello tunnistaa myös kuorsauksen. National Sleep Foundationin avulla saat vinkit parempaan uneen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Selkeä, nopea ja helppo Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä
 • EKG*, verenpaine, unianalyysi ja stressinmittaus
 • Kehonkoostumusmittaus
 • yli 90 erilaista treenisovellusta
 • Hengitysharjoitukset
 • Google Pay
 • Google Maps
 • 16 Gt:n tallennustilaa
 • GPS ja kompassi
 • Räätälöitävissä suosikkisovelluksillasi

Tekniset tiedot:

 • sAMOLED 1,2” (396x396 px) näyttö
 • koko: 40,4x39,3x9,8mm, paino: 26g
 • Musta alumiinirunko
 • Akku: 247mh (langaton lataus)
 • Akun kesto normaalissa käytössä n. 40 h
 • Gorilla-lasi + 3D rear glass
 • Muisti: 1,5 Gt + 16 Gt
 • Musta Ridge Sport -fluoroelastomeeriranneke
 • Vedenkestävä ja pölytiivis, ja täyttää Yhdysvaltain puolustusvoimien standardin mukaiset lämpötilan-, tärinän- ja iskunkestävyyteen liittyvät vaatimukset (MIL-STD-810G)
 • Mikrofoni ja kautin
 • Google Maps
 • Liitännät: BT5/ Wi-Fi 2,4 GHz & 5GHz/& NFC /GPS
 • Kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, barometri, sykemittaus, BIA, ECG, kompassi
 • Vedenkestävyys: 5ATM/ IP68
 • Yhteensopiva ainoastaan Android-laitteiden kanssa, ei iOS
Lisätietoja
SKU 48693
Brändi Samsung
Rungon leveys 40 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Takuu 2 vuotta
mpn SM-R860NZKAEUD

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.