Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE Silver 46 mm SM-R895FZSAEUD -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE Silver 46 mm SM-R895FZSAEUD

 • Erittäin tyylikäs ja ajaton muotoilu
 • Kattavat ominaisuudet arkea helpottamaan ja urheiluun
 • Helposti kustomoitavissa juuri sinun näköiseksi

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 224.50 €
Normaalihinta: 449.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 224.50 €

Ei varastossa

SKU: 48388

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE Silver 46 mm SM-R895FZSAEUD -älykello - äärimmäistä tehokkuutta ja innovatiiviset hyvinvointiominaisuudet

Samsung Watch4 Classic on älykello, joka tarjoaa ennennäkemättömiä ominaisuuksia entistä tiiviimässä koossa, tarkemmalla näytöllä, nopeammalla käyttöliittymällä ja täysin uudenlaisella sensoritekniikalla. Samsung Watch4 Classic-älykellossa on tyylikäs teräsrunko, pyörivä bezel, ja suuri sAmoled-näyttö, joka on helppo mukauttaa juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä ja Exynos W920-prosessori takaavat, että kello on aina mukava ja ennen kaikkea nopea käyttää (*20 % nopeampi prosessori edellisiin malleihin verrattuna). eSIM-teknologia viimeistelee kellon vaivattoman käytön ja voit huoletta jättää puhelimen kotiisi. Pyörivä kellokehä tekee kellon käyttämisestä hauskaa, ja räätälöit kellon näytön ilme aina tyyliin sopivaksi. Googlen laajasta valikoimasta on helppo valita kelloosi ne sovellukset, jotka palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Nauti yli 90 lajista, suunnittele juoksulenkkisi, näy hyvinvointisi avainluvut, analysoi edistymistä uuden BIA-kehonkoostumusmittauksen avulla – Watch4 Classic-älykello tarjoaa laajan määrän työkaluja oman hyvinvoinnin tueksi tyylikkäässä ja nopeassa paketissa. Paitsi tyylikäs, Samsung Watch 4 Classic on myös kestävä ja valmistettu MIL-STD-810G-standardin mukaisesti. Kokonaisuuden viimeistelee pitkä akunkesto, ostostenmaksumahdollisuus Google Pay suoraan ranteessasi, ja mahdollisuus liittää kello kätevästi kaikkiin muihin Samsung-laitteisiisi.

Ohjelmistopäivitys tuo uusia ominaisuuksia

Samsung Galaxy Watch4 -kellot saivat 10.2.2022 uuden ohjelmistopäivityksen, joka toi kelloon uusia treenimuotoja, ominaisuuksia ja kellotauluja. Nyt voit tarkastella yhdestä näkymästä Samsung Health -sovelluksella, kuinka lähellä omat paino-, rasvaprosentti-, ja lihasmassatavoitteet ovat. Kello lisäksi mittaa nyt reaaliajassa maksimaalista hapenottokykyä eli VO2max-arvoa. Kovan treenin jälkeen kello arvioi, kuinka paljon kehosta on poistunut nestettä hikenä, ja kertoo, kuinka paljon sinun tulisi juoda. Watch4-kellon unen- ja palautumisen seuranta on nyt entistäkin tarkempaa. Älykellossa on myös toiminto, joka automaattisesti kytkee SmartThings-verkostoon kytketyt laitteet pois päältä, kun kellon käyttäjä nukahtaa. Tämän kaiken lisäksi kello on saanut kasan uusia kellotauluja, joiden avulla yhdistät kellotaulun uusien rannekkeiden värimaailman kanssa.

Iloa ja motivaatiota liikkumiseen kehonmittauksen avulla

Tähän saakka mikään älykello ei ole kyennyt tarjoamaan kaikkia yksityiskohtia terveydentilasta, ja usein älykellon tueksi on otettava muita terveydellisiä laitteita ja analyysejä kokonaiskuvan saamiseksi ja edistymisen mittaamiseksi. Samsung Watch4 on täysin uudenlainen älykello, joka paitsi mittaa paitsi veren happisaturaatiota, verenpainetta, unta, aktiivisuutta ja suoritustasi, se tarjoaa nyt myös täysin uuden BIA-sensorin, joka mittaa kehonkoostumusta verenpaineen ja EKG:n. Kehonkoostumusmittaus on työkalu, joka soveltuu kaikille painonhallinnasta ja kehonkoostumuksestaan kiinnostuneille, ja mittauksen avulla on helppo selvittää oma lähtötilanne sekä seurata omaa edistymistä entistä tarkemmin.

EKG ja verenpainemittaus (Samsung Health Monitor)*

EKG ja verenpainemittaus* vaatii Galaxy-älypuhelimen, jossa on Android 7.0 tai uudempi. Toimii vain seuraavilla malleilla: Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2 ja Galaxy Watch4.

Tarkkuuden varmistamiseksi käyttäjän tulee kalibroida laitteensa vähintään neljän viikon välein. Käyttäjän tulee mitata verenpaine lepotilassa, samalla tavoin kuin tavallisella verenpainemittarilla mitattaessa. Verenpaineen mittaus tai Samsung Health Monitor -sovellus eivät voi diagnosoida korkeaa verenpainetta tai muita vastaavia tiloja, eivätkä tarkistaa sydäninfarktin merkkejä. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan pätevän sairaanhoitohenkilöstön käyttämiä perinteisiä diagnoosi- ja hoitomenetelmiä. EKG-käyrän tallennus tai Samsung Health Monitor -sovellus eivät koskaan etsi sydäninfarktin merkkejä. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan perinteisiä diagnoosi - ja hoitomenetelmiä.

Watch4 Classic:n BIA-sensori kertoo sinulle helpolla luvulla kehon rasvaprosentin, lihasmassan määrän, kehon nestepitoisuuden, perusaineenvaihduntaluvun (BMR) ja painoindeksin, ja mittauksen avulla on helppo nähdä, kuinka oma aktiivisuus näkyy esimerkiksi lihasmassan lisääntymisenä. Mittaus on helppo tehdä suoraan ranteesta kahden sormen painalluksella, ja sen avulla näet, miten aktiivisuutesi on vaikuttanut kehosi koostumukseen ja miten mahdollisesti voit kehittää omaa aktiivisuuttasi ja päästä haluamiisi tuloksiin.

Työkalut optimoituun treenaamiseen ja hyvää uneen

Kehonmittauksen lisäksi Watch4 avulla on helppo seurata myös muita avainlukuja, kuten unta, verenpainetta ja happisaturaatiota suoraan Samsung Health-sovelluksesta. Unianalyysin, happisaturaation ja sykemittauksen avulla on helppo analysoida oman suorituksen tehokkuutta sekä omaa palautumista. Watch4 sisältää lisäksi myös parannellun unianalyysin, joka mittaa unen eri vaiheet, kun nukut tai lepäät. Parannettujen mittausvaihtoehtojen ansiosta voit mitata useita unenlaatua mittaavia tekijöitä, ja kello tunnistaa myös kuorsauksen. National Sleep Foundationin avulla saat vinkit parempaan uneen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Selkeä, nopea ja helppo Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmä
 • EKG*, verenpaine, unianalyysi ja stressinmittaus
 • Kehonkoostumusmittaus
 • yli 90 erilaista treenisovellusta
 • Hengitysharjoitukset
 • Google Pay
 • Google Maps
 • 16 Gt:n tallennustilaa
 • GPS ja kompassi
 • eSIM
 • Räätälöitävissä suosikkisovelluksillasi

Tekniset tiedot:

 • sAMOLED 1,4” (450x450 px) näyttö
 • 45,5 x 45,5 x 11 mm
 • Hopeanvärinen ruostumaton teräsrunko
 • Akku: 361mh (langaton lataus)
 • Akun kesto normaalissa käytössä n. 40 h
 • Gorilla-lasi + 3D rear glass
 • Muisti: 1,5 Gt + 16 Gt
 • Ridge Sport fluoroelastomeeriranneke
 • Vedenkestävä ja pölytiivis, ja täyttää Yhdysvaltain puolustusvoimien standardin mukaiset lämpötilan-, tärinän- ja iskunkestävyyteen liittyvät vaatimukset (MIL-STD-810G)
 • Mikrofoni ja kautin
 • Google Maps
 • Liitännät: BT5/ Wi-Fi 2,4 GHz & 5GHz/& NFC /GPS
 • Kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, barometri, sykemittaus, BIA, ECG, kompassi
 • Vedenkestävyys: 5ATM/ IP68
 • Yhteensopiva ainoastaan Android-laitteiden kanssa, ei iOS
SKU 48388
Brändi Samsung
Rungon leveys 46 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 180 - 230 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn SM-R895FZSAEUD