Samsung Galaxy Watch6 44mm Graphite LTE SM-R945FZKAEUB

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 259.00 €
Normaalihinta: 399.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 259.00 €

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 58464

Uutisia älykellojen maailmasta - Kauan odotettu Galaxy Watch6 on julkaistu!

Vuoden odotetuin älykellouutuus on vihdoin saapunut! Samsung Galaxy Watch6 ja Samsung Galaxy Watch6 Classic edustavat uusinta huipputeknologiaa ja tyylikästä muotoilua. Samsung Galaxy Watch6 -älykello on siis viimeisin lisäys arvostettuun Samsung Galaxy -älykellovalikoimaan. Tämä huipputekninen arjen kumppani on suunniteltu tyylikkäästi ja siinä on uusia ominaisuuksia, jotka tukevat terveyttäsi ja jaksamistasi. Sen lisäksi kellon fyysinen ilme on päivitetty upeilla yksityiskohdilla.

Galaxy Watch6 -mallissa on vaihtoehtona kaksi eri kokoa, jotka ovat 44 ja 40 millimetriä. Upeina väreinä ovat harmaa, hopea sekä kulta. Galaxy Watch6 Classic tulee myös saataville kahdessa eri koossa, jotka ovat 47 ja 43 millimetriä. Tällä kertaa väreinä ovat musta ja hopea.

Samsung Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa LTE

Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa LTE -on kooltaan 44mm. Kellon runko on harmaan värinen, joten se sopii jokaiseen arjen tilanteeseen ja säilyttää tyylikkyytensä. Kello on IP68-, 5ATM- sekä MIL-STD-810H-sertifioitu, joten tällä älykellolla voi uida tai käydä suihkussa ilman pienintäkään huolta.

LTE-yhteys - liikkuminen ilman kännykkää

Tämä malli on varustettu eSIM -ominaisuudella, jonka ansiosta Galaxy Watch -älykellosi voi olla yhteydessä internettiin ilman, että kännykkä on aina mukana. Näin ollen voit soittaa ja vastaanottaa puheluita ja viestejä kellostasi esimerkiksi lenkillä, jonka aikana kännykkä on kotona lataamassa.

Näyttönä toimii 1,5 tuuman pyöreä Super AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 480 x 480 pikselin tarkkuus. Suorituskyvystä vastuussa on Samsungin päivitetty kaksiytiminen Exynos W930 -järjestelmäpiiri, jonka suunnittelussa on tarkasti ajateltu älykellolta vaadittavia ominaisuuksia. Kaikissa Galaxy Watch6 -sarjan kelloissa on 2 gigatavun verran RAM-muistia sekä 16 gigatavun verran sisäistä tallennustilaa.

Huima akunkesto

Yksi älykellojen suurimpia kompastuskiviä on usein akunkesto, joka ei yksinkertaisestin riitä arjen vilskeeseen. Tilanne on kuitenkin täysin erilainen uudessa Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa LTE -älykellossa. Kellossa on nimittäin 425 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa peräti 40 tunnin akunkeston. Mukana on myös langaton lataus, joka helpottaa arkea huomattavasti. Jos kellon haluaa jättää lataukseen nukkumaan mentäessä, niin johdoista ei tarvitse huolehtia. Sijoita kello vain latausalustalleen ja aamulla herätessä virtaa riittää taas kokonaiseen päivään niin käyttäjässä, että kellossa..

Kirkkaan AMOLED -näytön alla perehdytään alueeseen, jolla Samsung on tunnetusti markkinoiden parhaimmistoa. Uusi Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa BT -älykello hyödyntää Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä on Samsungin oma One UI 5 Watch -käyttöliittymä. On myös syytä mainita, että älykellossa on kaikki tärkeimmät ominaisuudet kuten uusin Bluetooth 5.3- ja Wi-Fi -yhteydet, NFC sekä sisäänrakennettu GPS.

Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa LTE helpottaa arkea

No, miten Galaxy Watch6 44mm grafiitinharmaa LTE auttaa jokapäiväisessä elämässä? Etelä-Korealainen valmistaja on tunnettu innovatiivisuudestaan ja pyrkii aina tuomaan uusimmat ominaisuudet käyttäjilleen. Tästä syystä kellon terveys- ja urheiluominaisuudet ovat huippuluokkaa. Takakannen sensori tallentaa jatkuvasti tietoa sykkeestä, veren happipitoisuudesta ja EKG:sta. Halutessasi perehtyä terveyteesi tarkemmin voit mitata unen laatua, verenpainetta sekä muita hyödyllisiä tilastoja. Kello pitää sisällään myös urheilukelloista tutut toiminnot, kuten lukuisat eri urheilulajien seurannat. Näistä hyvinä esimerkkeinä juoksu, uinti, kävely, tennis ja pyöräily. Älä tingi elämänlaadusta vaan hyödynnä Galaxy Watch 6:den tarjoamat helpottavat ominaisuudet!

<

Tekniset tiedot

 • Näytön koko: 1,5 tuumaa
 • Mitat: 44,4 x 42,8 x 9 mm
 • Resoluutio: 480 x 480, 453 PPI
 • Näyttötyyppi: Super AMOLED
 • Paino: 59.0 g
 • Akku: 425 mAH
 • Materiaali: Alumiini
 • Vesitiiviys: 50m
 • Yhteys: LTE
 • SIM: eSIM
 • Tuettavat satelliitit: Glonass, Galileo, BeiDou
 • Yhteensopiva ainoastaan Android-laitteiden kanssa, ei iOS

*EKG ja verenpainemittaus* vaatii Galaxy-älypuhelimen, jossa on Android 7.0 tai uudempi. Toimii vain seuraavilla malleilla: Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch4 ja Galaxy Watch6.

SKU 58464
Brändi Samsung
Rungon leveys 44 mm
Lasi Safiirilasi
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys Custom fit
Rannekkeen pituus 145 - 205 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri AMOLED
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Alumiini
Takuu 2 vuotta
mpn SM-R945FZKAEUB