Samsung X Marimekko Galaxy Watch ranneke beige Unikko GP-TYR930TLAUW

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 63679

Beige Unikko-silikoniranneke GP-TYR930TLAUW on täydellinen lisä omaan Samsung Galaxy Watch-älykelloon. Tämä musta kellonranneke sisältää ajatoman Maija Isolan Unikko-kuosin mustana, ja musta silikoninen ranneke sopii sopii Galaxy Watch 4 -sarjan ja sitä uudempiin Galaxy Watch -älykelloihin (5 / 6).

Rannekkeen leveys on 18,8 mm, hihnan pituus 137,9 mm. S/M-koko.

Unikko on Marimekon tunnetuin kuosi, ja vuosi 2024 on Unikkokuosin 60-vuotisjuhlavuosi.

Käyttö ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat silikoni- tai TPU-elastomeerihihnan säännöllisesti, jotta siihen ei kerry hikijäämiä tai muuta likaa. Voit puhdistaa hihnan esimerkiksi emulsio-, aurinkovoide- ja hyönteismyrkkyjäämistä spriillä ja nukkaamattomalla liinalla. Huuhtele hihna sen jälkeen vedellä. Anna hihnan kuivua ennen käyttöä. Kellon rungon voi huuhdella vedellä tai puhdistaa kostutetulla nukkaamattomalla liinalla.

Samsung-kellojen hihnan on hyvä olla riittävän löysällä, jotta se pääsee liikkumaan ranteessa. Rannesykemittarit kannattaa kuitenkin kiinnittää ranteeseen tiukemmin suorituksen ajaksi. Huuhtele laite perusteellisesti ja anna sen kuivua, kun se on altistunut hielle harjoituksen aikana tai vedelle uinnin tai suihkun aikana. Jos laite altistuu pitkään kosteudelle, se saattaa ärsyttää ihoa käytössä. Muista myös antaa ihon levätä välillä esim. siirtämällä laitetta ranteesta toiseen. Välttämällä seuraavia kemikaaleja voit estää laitteen pinnan muutokset ja ihoärsytyksen: hyönteiskarkotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot, rasvat, parfyymit, käsihuuhteet, saippuat, aurinkovoiteet.

Huom. Jos toimit edellä mainittujen vinkkien mukaisesti, Samsung-älykellon käyttämisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia. Jos ihosi kuitenkin alkaa punoittaa tai ärsyyntyä, lopeta laitteen käyttö, kunnes iho paranee. Puhdista laite ja hihna perusteellisesti asianmukaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden mukaisesti. Jos oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin tai ihotautilääkäriin.

SKU 63679
Brändi Samsung
Yhteensopivuus Samsung Galaxy Watch4, Samsung Galaxy Watch5, Samsung Galaxy Watch6
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen tyyppi Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri Beige
Rannekkeen leveys Custom fit
Rannekkeen pituus 140 - 210 mm
mpn GP-TYR930TLAUW