Sandberg Aurinkotuuli timanttisormus V-409k

SKU: 62677
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Koko-opas

Siro, kolmikivinen sormus on klassinen valinta vaikka kihla- tai vihkisormukseksi. Sandberg Aurinkotuuli V-409k timanttisormusta koristaa 0,075 ct kokoinen keskitimantti, jota reunustaa 2 x 0,033 ct timantit. Timanttien yhteispaino on 0,14 ct. Sormuksen timantit ovat briljanttihiotut, joka korostaa niiden kirkasta loistoa. Timanttien väri on harvinaisen väritön Top Wesselton. Keskelle kapenevan rungon leveys on 1,9 mm ja keskikiven kohdalla leveys on 3,7 mm. Sormuksen istutus on tehty niin, että viereen sopii hyvin toinen sormus, esimerkiksi sileä kihlasormus tai rivitimanttisormus. Sormus on valmistettu 14K valkokullasta. Sandbergin koruissa käytetty kulta on puhtainta sertifioitua kierrätyskultaa.

Sandberg on kotimainen perheyritys. Laadukkaat Sandberg timanttikorut ovat kotimaista suunnittelua ja jokainen koru valmistetaan käsityönä Suomessa. Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena suomalaisesta suunnittelusta ja työstä.

Suurin osa sormusko'oista valmistetaan tilauksesta. Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus. Kaiverretuille sormuksille ei myönnetä palautus- eikä vaihto-oikeutta. Lisätietoa sormuksesta löydät alapuolelta tekniset tiedot -osiosta.

SKU 62677
Kaiverrus 15
Brändi Sandberg
Sormuksen tyyli Kolmikivinen
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 1.9 mm
Sormuksen leveys kivien kohdasta 3.7 mm
Kivien määrä 3
Kiven väri Kirkas
Timanttien määrä 3
Timanttien karaatit 1 x 0,075 ct + 2 x 0,033 ct
Timanttien yhteispaino 0.14 ct
Timantin muoto Briljantti
Timantin väri Wesselton (kirkas)
Timanttien puhtaus VS
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Timantti
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Kulta
Väri Kulta
Takuu 1 vuosi
mpn V409k-14K-014-Gvs