Seiko 5 Sports 55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition SRPK39K1

Kysy tarjousta
550,00 €
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Varastossa (Määrä: 5+)
SKU
59411

Seiko 5 Sports 55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition - kunnianosoitus legendalle

Kauan odotettu Seiko 5 Sports 55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition SRPK39K1 -erikoismalli on nyt julkaistu. Juhlavuottaan viettävä Seiko 5 Sports kunnioittaa legendaarista Bruce Leetä upean yhteistyömallin muodossa. Tätä erikoismallia on valmistettu maailmanlaajuisesti ainoastaan 15000 kappaleen erä. Bruce Lee oli San Franciscossa syntynyt näyttelijä, ohjaaja ja kungfu-legenda, jonka perintö on jäänyt elämään hänen historiallisten saavutustensa myötä. Lee on ikoninen sankarihahmo, joka herättää voimakkaita tunteita vielä yli puoli vuosisataa kuolemansa jälkeenkin. Lee käytti tunnetusti juuri Seiko 5 Sports -kelloa ranteessaan. On sanomattakin selvää, että Seiko 5 Sports on ainoa oikea malli kunnioittamaan Leen jättämää perintöä.

Seiko Bruce Lee -erikoismallin kellotaulussa esiintyy lohikäärme, jonka Lee piirsi ja suunnitteli itse eläessään. Näyttävää kellotaulua suojaa lujatekoinen ja kaareva Hardlex-mineraalilasi. Kellon kehää koristaa “Jeet Kune Do” lausahdus, tarkoittaen Leen harjoittamaa taistelutekniikkaa. Tämä taistelutekniikka perustuu maksimaalisen voimantuottoon mahdollisimman pienellä liikkeellä. Tästä onkin jäänyt elämään legendaarinen “yhden tuuman isku”. Seiko SRPK39K1 -rannekellon mukana tulee kaksi ranneketta. Musta nahkaranneke on kuvastaa kungfu:ssa käytettyjä mustia asusteita. Nahkarannekkeen sisäpuolelta löytyy teemaan sopiva lohikäärmekuvio. Nylonranneke on puolestaan saanut inspiraationsa Leen käyttämästä keltaisesta haalarista. Voit siis vaihdella rannekkeita tilanteeseen sopivaksi. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on 42,5 mm leveä ja 13,4 mm paksu. Tarkasti viimeistelty kello istuu ranteeseen mukavasti.

Kellon takakansi on valmistettu lasista, jonka läpi voi nähdä Seikon suositun 4R36-koneiston tositoimissa. Lasiin on kuvioitu Jeet Kune Do -symboli, jossa esiintyy Jin ja Jang. Takakannesta löytyy myös jokaiselle kappaleelle yksilöllinen sarjanumero kuvastaen mallin rajallista saatavuutta. 24-kivinen 4R36-automaattikoneisto mahdollistaa 41 tunnin käyntivaran. Upeaan kelloon kuuluu tietysti myös arvoisensa laatikko. Seiko 5 Sports 55th Anniversary Bruce Lee Limited Edition SRPK39K1 -malli saapuu erityisesti kelloa varten suunnitellussa pakkauksessa, jonka sisustaa koristaa keltaisella värillä kuvioitu Bruce Leen nimikirjoitus. Seiko SRPK39K1 kuuluu vesitiiviysluokkaan 100 m / 10atm eli se on vesitiivis. Soveltuu pintauintikäyttöön ja snorkkelisukellukseen, ei laitesukellukseen. Kaikille Seiko-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Mitat: 46,0 x 42,5 x 13,4 mm
 • Paino: 95 g
 • Rannekkeen leveys: 22 mm
 • Rungon materiaali: ruostumaton teräs
 • Rannekkeen materiaali: nahka
 • Hardlex-mineraalilasi
 • Automaattikoneisto: 4R36
 • Käyntivara: 41 tuntia
 • Kellonkivet: 24
 • Päivyri
 • Valmistettu ainoastaan 15000 kappaletta
 • Sarjanumero kaiverrettu takakanteen
 • Läpinäkyvä takalasi
Lisätietoja
SKU 59411
Brändi Seiko
Rungon leveys 43 mm
Kategoria Miesten kellot
Koneisto Automaatti
Lasi Mineraalilasi
Luminointi Kyllä
Materiaali Ruostumaton teräs
Moduuli 4R36
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon paksuus 13
Rungon väri Musta
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Takuu 2 vuotta
mpn SRPK39K1

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.