Seiko Astron SAST029 Ceramic Limited Edition -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Astron SAST029 Ceramic Limited Edition

Ei varastossa

SKU: 10417

Näitä ällistyttävän tyylikkäitä kelloja valmistettiin vain 1200kpl, joista vain kaksi saatiin Suomeen. Molemmat olivat ostettavissa vain meidän verkkokaupastamme, mutta valitettavasti ne ovat jo meenneet, ja lisää ei enää saada.

Seiko Astron SAST029 Ceramic Limited Edition rannekello on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS sateliiteista. Tämä kello komeilee myös maailman toiseksi parhaaksi rankatun tennsipelaajan, Novak Djokovicin kädessä. Hän solmi yhteistyön Seikon kanssa vuoden 2014 alussa.

Seiko Astron kellot pysyvät siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Seiko SAST029 Astron rannekello synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko Astron SAST029 Ceramic Limited Edition kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta kirkkaasta titaniumista. Tässä kellossa käytetty Titanium on 40% kevyempää kuin teräs, mutta silti kestävämpää. Kello painaa vain 141grammaa! Kellon ajansäätönupin päässä on valkoinen keraaminen yksityiskohta. Kellolasi on valmistettu safiirilasista, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi ja aikakehä on valmistettu sinisestä keramiikasta. Titaanirannekkeessa on tuplapainimilla varustettu lukitus ja kello on 100m/10atm vesitiiivis. 

SKU 10417
Brändi Seiko
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 47
Rungon leveys 47 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Musta, Sininen, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn SAST029