Seiko Astron SAST100 Kintaro Hattori Special Limited Edition -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Seiko Astron SAST100 Kintaro Hattori Special Limited Edition

Ei varastossa

SKU: 8075

Näitä ällistyttävän tyylikkäitä kelloja valmistettiin vain 5000kpl, joista vain kaksi tuli Suomeen. Meillä oli kunnia myydä ne molemmat asiakkaillemme. Tätä emme tule saamaan enää lisää Suomeen. 

Seiko Astron SAST100 Kintaro Hattori Special Limited Edition rannekello on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja se ottaa ajan GPS sateliiteista. Kello on valmistettu Seikon perustajan Kintaro Hattorin kunniaksi. Ainoastaan hyvin erityinen kello on tarpeeksi arvokas tälläistä hetkeä varten. Seikon ensimmäisen rannekellon julkaisemisen 100. vuotispäivän kunniaksi Seiko on suunnitellut uniikin Limited Edition Astronin. Kello kantaa Seikon perustajan Kintaro Hattorin nimeä, ja hänen tunnettua lausahdustaan "one step ahead of the rest". Kellon takakannessa on Seikon ensimmäinen, vuonna 1900, rekisteröity logo. Tämän lisäksi Kintaro Hattorin syntymäkaupunki, Tokio, on merkitty kultaisin kirjaimin kellon aikakehään.

Seiko Astron kellot pysyvät siis aina oikeassa ajassa, kunhan GPS singaali on vain saatavilla. Seiko SAST100 Astron rannekello synkronoituu yli neljän GPS sateliitin kanssa päivittäin ja pitää huolen siitä, että tiedät aina täsmällisen kellonajan. Kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi, ja näin kello on taas oikeassa ajassa. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Lisäksi Seiko Astron kellot ottavat käyntivirtansa auringon valosta, joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimiii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litium-ioni -akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa jopa 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS-signaalia.

Seiko Astron SAST100 Kintaro Hattori Special Limited Edition kellon runko on valmistettu korkealaatuisesta, mustaksi pinnoitetusta, titaniumista. Tässä kellossa käytetty Titanium on 40% kevyempää kuin teräs, mutta silti kestävämpää. Kellon ajansäätönupin päähän on istutettu onyx -korukivi. Kellolasi on valmistettu safiirilasista, jonka pinta on käsitelty heijastamattomaksi ja aikakehä on valmistettu keramiikasta. Kellon mukana tulee laadukas krokotiilin nahasta valmistettu ranneke, sekä musta titaaniranneke. Titaanirannekkeessa on tuplapainimilla varustettu lukitus ja kello on 100m/10atm vesitiiivis. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta!

SKU 8075
Brändi Seiko
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Ranneke Titaani
Taulun väri Musta
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn SAST100